ترجمه مقاله حقوق خصوصی مسلمانان و مسئله نابرابری جنسیتی در هند

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای دینی و اسلامی، حقوق، علوم تربیتی و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: GHADIRCONF10_057
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 208
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیروس خرمی رفنی

دانشجویی دکتری حقوق خانواده دانشگاه شهید بهشتی تهران، ایران

چکیده

در ترجمه مقاله حاضر، اثر خانم دکتر سعدیا استادیار دفتر دانشکده حقوق، جامیا میلیا اسلامیه (دانشگاهمرکزی)، دهلی نو، چنین می خوانیم؛ قوانین خصوصی در باب پرسش از نابرابری جنسیتی دچار بحث و جدل ومناقشه گردیده اند. در هندوستان که هر واحد اجتماعی در آن تحت قوانین خاص خود اداره می شود، به ویژهدر قوانین خصوصی مسلمانان نابرابری جنسیتی بیشتری درک می شود. این مقاله چنین نگرانی های نابرابری جنسیتی را در مورد حقوق خصوصی مسلمان در زمینه حقوق مالکیت و حق انحلال ازدواج را تحلیل می کند.این مقاله بحث میکند که نابرابری جنسیتی در هندوستان از یک مردسالاری عمیق فرهنگی که از هیچ گونهپشتیبانی مذهبی برخوردار نمی باشد ناشی می شود و یک چنین تبعیض جنسیتی بیشتر از قوانین تبعیض آمیز ناشی میشود. این مقاله استدلال میکند که این وضعیت غیر قابل قبول از زنان مسلمان در هندوستان به دلیل ناآگاهی از اصول فقه است زیرا هیچ کدام از این مسائل درباره تضمین حقوق آن ها در اسلام اظهار نظری نمیکند. کمبود دانش در مورد اصول فقه این تصور غلط محبوب را که حقوق خصوصی مسلمانان به زنان ظلم می کند دائمی می کند در حالی که در واقعیت به آنها حقوق برابر می دهد.

کلیدواژه ها

حقوق خصوصی مسلمانان هندوستان، برابری جنسیتی، اسلام

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.