تاثیر پاداش و انضباط کاری بر عملکرد معلمان ابتدایی منطقه تبادکان با میانجی گری انگیزه کاری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت کامپیوتر، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: DSCONF09_241
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 114
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم سادات بازقندی

دانشجوی کارشناسی ارشد علوم تربیتی، موسسه آموزش عالی سناباد گلبهار، گلبهار

فرید آقاجانی

استادیار و عضو هیات علمی، موسسه آموزش عالی سناباد گلبهار، گلبهار

فائزه روحانی

استادیار و عضو هیات علمی، موسسه آموزش عالی سناباد گلبهار، گلبهار

چکیده

هدف از پژوهش حاضر بررسی تاثیر پاداش و انضباط کاری بر عملکرد معلمان ابتدایی منطقه تبادکان با میانجی گری انگیزه کاری بود. پژوهش حاضر از لحاظ هدف جزء پژوهش های کاربردی و از لحاظ روش از نوع مطالعات همبستگی است . جامعه پژوهش را کلیه معلمان مقطع ابتدایی منطقه تبادکان در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ تشکیل دادند که از آنها به صورت تصادفی و با استفاده از فرمول کوکران تعداد ۳۴۷ نفر به عنوان نمونه انتخاب شدند. ابزارهای این پژوهش شامل پرسشنامه ناهماهنگی بین تلاش و پاداش (ERIQ) سیگریست (۲۰۱۴)، پرسشنامه انضباط شغلی کارکنان کورنلیوس (۱۹۹۹)، پرسشنامه انگیزش شغلی هاکمن و اولدهام (۱۹۷۵) و پرسشنامه عملکرد شغلی پاترسون (۱۹۷۰) بود. نتایج نشان داد: ۱) پاداش تاثیر مثبت و معناداری بر عملکرد معلمان ابتدایی منطقه تبادکان دارد. ۲) انضباط کاری تاثیر مثبت و معناداری بر عملکرد معلمان ابتدایی منطقه تبادکان دارد. ۳) انگیزه کاری تاثیر مثبت و معناداری بر عملکرد معلمان ابتدایی منطقه تبادکان دارد. ۴) انگیزه کاری واسطه بین پاداش و عملکرد معلمان ابتدایی منطقه تبادکان است . ۵) انگیزه کاری واسطه بین انضباط کاری و عملکرد معلمان ابتدایی منطقه تبادکان است . ۶) پاداش و انضباط کاری تاثیر مثبت و معناداری بر عملکرد معلمان ابتدایی منطقه تبادکان دارد. ۷) انگیزه کاری واسطه بین پاداش و انضباط کاری بر عملکرد معلمان ابتدایی منطقه تبادکان است . تحقیق حاضر بینش های ارزشمندی را برای مدیریت مدارس و سازمان آموزش و پرورش ارائه می کند که چگونه می توانند عملکرد معلمان خود را با پیروی از رویکردهای انگیزشی ، انضباطی و پاداش متفاوت افزایش دهند.

کلیدواژه ها

پاداش، انضباط کاری، عملکرد.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.