بهینه سازی سبد سهام در بورس اوراق بهادار

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت کامپیوتر، مدیریت و حسابداری
  • کد COI اختصاصی: DSCONF09_233
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 112
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشید کاظمی

کارشناس ارشد، گروه حسابداری، موسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی حافظ ، شیراز، ایران

چکیده

هدف این تحقیق بررسی نظری بهینه سازی سبد سهام در بورس اوراق بهادار تهران می باشد. با توحه به مطالعات پیمایشی مشخص شد که سرمایه گذاری یکی از موارد ضروری و اساسی در فرآیند رشد و توسعه اقتصادی هر کشور است . سرمایه گذاران تا جای ممکن سعی دارند منابع مالی خود را در جایی سرمایه گذاری نمایند که بیشترین بازده و کمترین ریسک را داشته باشد. پیش بینی عامل کلیدی در تصمیم گیریهای اقتصادی محسوب و موفقیت در امر پیش بینی ، نیازمند مداخله در شکل گیری واقعیت ها به نحو مطلوب است . از آنجا که پیش بینی افق آینده را ترسیم می کند، چارچوبی برای تصمیم گیری در میان ناشناخته ها پدید آمده و گروههای مختلف تصمیم گیرنده همچون سرمایه گذاران، اعتبار دهندگان، مدیریت و دیگر اشخاص در تصمیم گیریهای خود متکی به پیش بینی و انتظارات هستند. در اغلب بازارهای بورس اوراق بهادار کشورهای مختلف ، سرمایه گذاران به دنبال روشهایی برای تشخیص سهامهای پربازده و کم ری سک با ا ستفاده از روشهای گوناگون می با شند. سرمایه گذاران بازارهای مالی با ا ستفاده ص رف از اخبار واکنش های بازار رضایت نمی دهند و به دنبال تحلیل های دقیق تری می باشند که با استفاده از آن بتوانند بهترین تصمیم را اتخاذ نمایند. از این حیث ، پیش بینی آینده در عرصه پویای اقتصاد و بازارهای مالی از جمله بازار بورس به یکی از مهمترین مسائل در علوم مالی ارتقاء یافته است . در این تحقیق به بررسی موارد فوق پرداخته شده است .

کلیدواژه ها

بهینه سازی، سبد سهام، بورس اوراق بهادار تهران

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.