ارائه راهکاری جهت مقابله با چالش مقیاس پذیری اینترنت اشیا با استفاده از بلاک چین
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت کامپیوتر، مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: DSCONF09_204
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 280
نویسندگان
استاد گروه کامپیوتر ،دانشکده کامپیوتر ،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اسدآباد
چکیده
بزرگترین مشکلی که در مقابل فناوری اینترنت اشیا قرار دارد، عدم مقیاس پذیری است . همچنان که تعداد ابزارهای متصل به شبکه اینترنت اشیا افزایش پیدا می کند، تایید هویت و متصل کردن گرههای مختلف به یکدیگر در این شبکه ، تبدیل به بحران می شود. این موضوع نیاز به سرمایه گذاریهای عظیم در سرورهایی را ایجاد می کند که مقادیر عظیمی از مبادله اطلاعات را مدیریت می کنند . در این حالت ، از دسترس خارج شدن سرور باعث خرابی کل شبکه می شود. هدف این مقاله ادغام بلاک چین سبک وزن در بستر اینترنت اشیا جهت غلبه بر مسئله مقیاس پذیری می باشد. در این راستا معماری بستر اینترنت اشیا به لایه بندی اشیا در دو لایه مجزا می پردازد. اشیا موجود در اینترنت اشیا به دو دسته منابع سطح بالا و منابع سطح پایین تقسیم بندی می شوند. از منابع سطح بالا در شبکه پوشش جهت مدیریت بلاک چین سبک وزن استفاده می شود و منابع سطح پایین بعنوان زیر مجومعه منابع سطح بالا مورد نظارت و کنترل قرار می گیرند. نتایج شبیه سازی نشان می دهد که تکنیک ارائه شده در این مقاله با افزایش مقایش پذبری باعث کاهش میانگین زمان پاسخ دهی به تراکنش ها در بستر اینترنت اشیا تا ۶۴% نسبت به روشهای سنتی خواهد شد.کلیدواژه ها
بلاک چین ، اینترنت اشیا، بلاک چین سبک وزن، مقیاس پذیری، میانگین زمان پاسخمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی سطح سواد فناوری اطلاعات هنرآموزان هنرستان های شهرستان مرند
- بررسی سطح سواد فناوری اطلاعات موردنیاز هنرآموزان
- شناسایی عوامل موثر روانشناختی برایجاد رفتارهای اضطرابی
- بررسی اثر گذاری قابلیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و مدیریت ارتباط با مشتری مبتنی بر هوش مصنوعی بر عملکرد روابط و پایداری اجتماعی با تاکید بر نقش میانجی پویایی صنعت (مطالعه موردی: شرکت های بازرگانی استان مازندران)
- توانایی زنجیره تامین برای سیستم های تولید انعطاف پذیر
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.