بکارگیری الگوریتم بهینه سازی ملخ در انتخاب ویژگی جهت ارتقای پیش پردازش هشدار درسیستم تشخیص نفوذ
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت کامپیوتر، مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: DSCONF09_164
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 220
نویسندگان
استاد دانشگاه فنی و حرفه ای دختران بیرجند
عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده
یکی از چالش های سیستم های تشخیص نفوذ تولید بیش از حد هشدارهای کاذب می باشد. هر هشدار دارای اطلاعات تعداد ویژگی های زیادی است . وجود تعداد زیادی از این ویژگی های نامرتبط و زائد در مجموعه دادها بر عملکرد همبسته ساز هشدار تاثیر منفی گذاشته و همچنین پیچیدگی محاسباتی را افزایش می دهد. بنابراین کاهش تعداد ویژگی ها و حجم مجموعه دادهها یک وظیفه اصلی مولفه پیش پردازش در چارچوب همبسته ساز هشدار است . کاهش ابعاد مجموعه دادهها، پیچیدگی محاسباتی همبسته ساز را کاهش داده و کاهش حجم مجموعه دادهها، باعث افزایش سرعت همبسته ساز هشدار می شود. در نتیجه ، عملکرد چارچوب همبسته ساز هشدار افزایش پیدا می کند. این مقاله با استفاده از بکارگیری الگوریتم بهینه سازی ملخ در انتخاب ویژگی به دنبال افزایش عملکرد و افزایش سرعت همبسته ساز هشدار می باشد. نتایج نشان می دهد که راهکارهای ارائه شده دارای دقت و عملکرد بسیار خوبی هستند. بهترین دقت در مسئله انتخاب ویژگی مبتنی بر اطلاعات متقابل ، روی مجموعه داده UNSW_NB۱۵ برابر ۰۱.۹۶% و روی مجموعه داده NSLKDD برابر ۳۷.۹۸% و در مسئله انتخاب ویژگی مبتی بر شبکه عصبی ، روی مجموعه داده UNSW_NB۱۵ برابر ۰۸.۹۵% و روی مجموعه داده NSLKDD برابر ۹۳.۹۸% است . همچنین برای مقایسه راهکار پیشنهادی با کارهای مرتبط در انتخاب ویژگی بین ۱۷.۰% تا ۱۲.۳۰% بهبود داشته است .کلیدواژه ها
انتخاب ویژگی ، الگوریتم بهینه سازی ملخ ، همبسته سازی هشدار، سیستم تشخیص نفوذمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.