تاثیر ویژگی های شرکت های بازاریابی چندسطحی و عوامل توزیع بر گرایش افراد به اتخاذ شغل بازاریابی شبکه ای در شهر تبریز
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین کنفرانس ملی یافته های نوین علوم و تکنولوژی با محوریت کامپیوتر، مدیریت و حسابداری
- کد COI اختصاصی: DSCONF09_142
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 157
نویسندگان
کارشناس ارشد مدیریت بازرگانی - گرایش بازاریابی ، موسسه آموزش عالی غیرانتفاعی تاکستان
چکیده
در طول دو دهه اخیر، فروش مستقیم و شکل جدید آنکه به بازاریابی شبکه ای معروف است ، علی رغم بحران اقتصادی جهانی رشد پایداری را در مقیاس جهانی نشان می دهد. بازاریابی شبکه ای پدیدهای جدید در عرصه ی مدیریت بازرگانی است که باهدف حذف واسطه ها به وجود آمده است . این شغل حدود یک دهه است که به صورت جدی در کشور ایران، وارد صحنه شده است و روزبه روز به تعداد شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند و نیز افرادی که در این زمینه مشغول اند افزوده می شود. این پدیده ازآنجایی که اقتضای نوع فعالیت آن است به سراغ اکثر افراد جامعه می آید، زیرا هر فردی می تواند ولو شاغل به شغل دیگری باشد در این زمینه فعالیت نماید. هدف این پژوهش بررسی تاثیر شرکت های بازاریابی شبکه ای (از جهت خصوصیات شرکت ها، خدمات و طرحهای پاداشدهی آنها) و نیز عوامل توزیع (ازلحاظ خصوصیات عمومی و ایجاد اعتماد) بر گرایش افراد به اشتغال در این شغل می باشد. پژوهش حاضر ازنظر هدف، کاربردی است . ابزار جمع آوری دادهها، پرسش نامه ی محقق ساخته است که روایی آن توسط چند تن از اساتید تائید شد و پایایی آن نیز با استفاده از محاسبه ضریب آلفای کرونباخ مشخص شد. پرسشنامه ها توسط ۳۵۴ نفر که در شغل بازاریابی شبکه ای در شهر تبریز مشغول هستند تکمیل شد و دادهها به صورت عمده توسط نرمافزار SPSS و قسمتی توسط نرمافزار Amos مورد تحلیل قرار گرفت . نتایج حاصل نشان می دهد تمام متغیرهای مستقل موردبررسی بر میزان گرایش به بازاریابی شبکه ای تاثیر مثبت داشته است و به عبارتی تمام فرضیات تائید شده است .کلیدواژه ها
بازاریابی شبکه ای، بازاریابی چند سطحی ، فروش مستقیم ، گرایش شغلیمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.