رتبه بندی علل کم رنگ شدن زنگ ورزش در مدارس دخترانه متوسطه اول شهر سرپل ذهاب

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی تربیت بدنی، سلامت و علوم ورزشی
  • کد COI اختصاصی: TARBIATBADANI01_079
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 176
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه صیادی

کارشناسی ارشد مدیریت ورزشی، دانشگاه رازی، کرمانشاه، ایران

چکیده

فعالیت بدنی در زنگ ورزش به دانش آموزان کمک می کند تا سالم بمانند. اگر دانش آموزان فعالیت های بدنی روزانه انجام دهند، به آنها کمک می کند تا از بیماری های ناخواسته جلوگیری کنند. لذا هدف از این تحقیق رتبه بندی علل کم رنگ شدن زنگ ورزش در مدارس دخترانه متوسطه اول شهر سرپل ذهاب بود. این تحقیق کاربردی و از نوع توصیفی تحلیلی می باشد. جامعه آماری این تحقیق را دانشآموزان مقطع متوسطه اول شهر سرپل ذهاب تشکیل دادند. لذا جهت برآورد نمونه تحقیق با توجه به جدول مورگان تعداد ۱۲۵ نفر دانشآموز مدارس متوسطه اول دخترانه شهر سرپل ذهاب به روش تصادفی ساده به عنوان نمونه تحقیق انتخاب شدند. جهت گردآوری دادههای پژوهش از ابزار پرسشنامه بسته استفاده شد، بدین صورت که در بخش اول پرسشنامه سئوالات جمعیت شناختی قرار داشت و در بخش دوم ۵ مولفه علل کم رنگ شدن زنگ ورزش (عدم مدیریت کلاس، کمبود فضا و امکانات ورزشی، عدم تنوع در فعالیت ورزشی، نداشتن انگیزه برای ورزش، نبود رقابت ورزشی) قرار داشت که بوسیله پرسشنامه محقق ساخته شامل ۳۰ گویه سئوال و به صورت طیف ۵ ارزشی لیکرت مورد سنجش قرار گرفت. همچنین جهت برآورد روایی پرسشنامه محقق ساخته از آزمون آلفایکرونباخ استفاده شد. در ادامه جهت تجزیه و تحلیل دادههای پرسشنامه از آزمون استاندارد رتبه بندی فریدمن استفاده شد. لازم به ذکر است تمامی مراحل تجزیه و تحلیل با استفاده از نرم افزار SPSS۲۴ مورد تحلیل قرار گرفت. نتایج تحقیق نشان داد که مهمترین علل کم رنگ شدن زنگ ورزش از نظر نمونه های پژوهش عامل کمبود فضا و امکانات ورزشی و کم اهمیت ترین علل کم رنگ شدن زنگ ورزش، عامل عدم مدیریت کلاس با میباشد. لذا پیشنهاد می شود مسئولین با برنامه ریزی صحیح و اختصاص منابع مالی، امکانات و تجهیزات کالبدی و فضای مناسب جهت انجام ورزش در مدارس کوشش نمایند.

کلیدواژه ها

رتبه بندی، علل، زنگ ورزش، دانش آموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.