احداث مراکز رشد:انقلاب علمی و ساختاری تجاری سازی دانش وتکنولوژی دانشگاهها
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: کنفرانس ملی کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان
- کد COI اختصاصی: KNOWLEDGEBASE01_219
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1337
نویسندگان
دانشجوی دوره کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه مازندران،
چکیده
مراکز رشد، محیط های حفاظت شده ای هستند که شرکت های کوچک از طریق آن ها می توانند به منابع دست پیدا کنند، دانش را به اشتراک بگذارند و شبکه های همکاری با سایر کارآفرینان ایجاد کنند. دانشگاه کارآفرین جدا از افراد، شرکت ها را نیز مورد پذیرش و حمایت قرار می دهد و سپس فارغ التحصیل می کند. این همان واقعیت جاری در مرکز رشد است. تجاری سازی تحقیقات فرآیندی است که دانش تولید شده در دانشگاه ها و سازمان های تحقیقاتی را به محصولات قابل عرضه در بازار تبدیل می کند که مستلزم همکاری و تعامل جدی مراکز آموزش عالی و سازمان های تحقیقاتی وابسته به دولت، شرکت های صنعتی، سازمان های مالی و سرمایه گذاری، کارآفرینان و افراد علمی می باشد .در نوشتار حاضر پس از بیان تعریفی مختصر از دانشگاه بصورت عام و دانشگاه کارآفرین بصورت خاص، به معرفی، تشریح وتبیین مرکزرشد بعنوان بستری برای تجاری سازی دانش و تکنولوژی دانشگاهی پرداخته شد ودر پایان نتیجه گیری گردید که مهمترین هدف آموزشهای کارآفرینی، تأمین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز سازمانهای تازه تأسیس و نیز سازمانهای موجود در قالب کارآفرینی مستقل و سازمانی است تا بتوانند کالاها یا خدمات مورد نیاز جامعه را تأمین نمایدکلیدواژه ها
مرکز رشد، تجاری سازی ،دانش ،تکنولوژی ،دانشگاهمقالات مرتبط جدید
- بررسی عوامل موثر بر توسعه عملکرد شغلی در سازمان تامین اجتماعی مورد مطالعه استان مازندران
- مروری بر شایستگی های مدیران منابع انسانی در راستای تفکر پارادوکسی
- توصیف نقش سیستم های اطلاعاتی منابع انسانی در مدیریت منابع انسانی مبتنی بر شواهد
- از تکنواسترس تا نارضایتی: نقش میانجی تعارض کار-خانواده در سازمان انتقال خون ایران
- تغییر در ادراک کارکنان هنگام ادغام هوش مصنوعی با مدیریت منابع انسانی با نقش واسطه اعتماد به فناوری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.