نوع شناسی ارتباط کارآفرینی سازمانی و فرصت
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: کنفرانس ملی کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان
- کد COI اختصاصی: KNOWLEDGEBASE01_218
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1068
نویسندگان
فوق لیسانس
چکیده
رشد روز افزون تعداد سازمان ها و شرکت ها و همچنین بهبود و توسعه شیوه های تولید، بازاریابی، ورود انواع محصولات و خدمات جدید به بازار، تغییر نیازها و خواسته های مشتریان و سایر مواردی که نهایتا منجر به پیچیدگی رقابت می شوند سازمان ها را بر آن می دارد که از تمامی امکانات و فرصت های موجود و در دسترس خود بهره گرفته و به بهترین و کاراترین شکل ممکن به سمت توسعه و سودآوری گام بردارند. یکی از فرصت های در دسترس هر سازمانی افرادی هستند که در آن سازمان مشغول به فعالیت می باشند. شناخت ویژگی ها و توانایی های کارکنان می تواند سازمان را در بهره گیری هر چه بیشتر آنان یاری رساند. در مقاله حاضر ابتدا به تعریف کارآفرینی سازمانی و کارآفرین سازمانی پرداخته شده و سپس انواع فرصت ها و همچنین ارزیابی فرصت های کارآفرینانه طبق الگوهای محققین و پژوهشگران مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. پس از ارائه طبقه بندی جدیدی از فعالیت های کارآفرینان سازمانی و همچنین فرصت های کارآفرینانه، ارتباط کارآفرین سازمانی و فرصت با توجه به طبقه بند ی ارائه شده مورد بررسی قرار گرفته است. در پایان نیز به بحث و نتیجه گیری موضوع مورد تحقیق پرداخته شده استکلیدواژه ها
نوع شناسی کارآفرینی سازمانی کارآفرین سازمانی فرصتمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.