ارائه یک مدل فرآیندی برای کارآفرینی دانشگاهی
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: کنفرانس ملی کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان
- کد COI اختصاصی: KNOWLEDGEBASE01_201
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1784
نویسندگان
استادیار و عضو هیت علمی گروه مدیریت
دانشجوی دکتری بازاریا بی
چکیده
امروزه نوآوری های ناشی از پژوهش های انجام شده در محیط های دانشگاهی به عنوان یکی از منابع اصلی و در حال افزایش برای تولید و معرفی ایده ها و تکنولوژی های کلیدی محسوب می شود که موجب تشویق به اقدامات کارآفرینی شده است. این روند موجب توسعه بخشی با عنوان کارآفرینی دانشگاهی شده است. کارآفرینی دانشگاهی به اقدامات و تلاش هایی اشاره دارد که دانشگاه ها و بخش های ارتباط با صنعت دانشگاه ها در راستای تجاری سازی بروندادها و نتایج پژوهش های دانشگاهی و علمی خود انجام می دهند. از آنجا که کارآفرینی دانشگاهی حوزه کاری جدیدی است، به همین دلیل تا به امروز آن گونه که باید و شاید مورد بحث و بررسی قرار نگرفته است. از این رو هدف این مقاله حاضر بررسی گسترده ادبیات کارآفرینی دانشگاهی در راستای توسعه و تدوین یک مدل فرآیندی چند مرحله ای کارآفرینی دانشگاهی است. انتظار می رود این مدل راهنمای خوبی برای ذینفعان بالقوه از طریق کاربرد کارآفرینی دانشگاهی در حوزه های صنعتی باشد. مزیت عمده این رویکرد شناسایی فعالیت های کلیدی، بازیگران کلیدی و همچنین عوامل کلیدی موفقیت در هر یک از مراحل مدل فرآیندی کارآفرینی دانشگاهی است. در نهایت نیز بحث در این زمینه با تاکید بر مزایای بکارگیری کارآفرینی دانشگاهی برای ذینفعان بالقوه به پایان می رسد.کلیدواژه ها
کارآفرینی دانشگاهی، تکنولوژی، تجاری سازی، تبدیل تکنولوژی، فرآیند تجاری سازیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول آفرین بر عملکرد سازمانی و انگیزه کارکنان در مجتمع فولاد غدیر نی ریز
- بررسی تاثیر اخلاق حرفه ای کارکنان فروش بر اعتماد مشتری و عملکرد فروش (مطالعه موردی: فروشگاه های زنجیره ای شهر تهران)
- بررسی و تحلیل علل شکست و موفقیت استارت آپ ها در کشور ایران
- تاثیر ترومای خانوادگی بر سلامت روان اعضای خانواده و نسل های بعدی
- رابطه بین کیفیت زندگی و سبک های مقابله با استرس در مراقبین بیماران روانی با شدت بیماری
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.