بررسی نقش کمیته امداد در توسعهکارآفرینی روستایی مطالعه موردی: منطقهی پشت آب سیستان
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: کنفرانس ملی کارآفرینی و مدیریت کسب و کارهای دانش بنیان
- کد COI اختصاصی: KNOWLEDGEBASE01_181
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 2338
نویسندگان
استادیار جغرافیا و برنامه ریزی روستایی.
کارشناسی ارشد گروه جغرافیا.
کارشناسی ارشد گروه جغرافیا.
چکیده
فقر پدیدهای چند بعدی است؛ بر این اساس اندیشمندان زوایای مختلف آن را بررسی کردهاند و دولتها و مردم ومجامع جهانی در جهت کاهش و زدودن این لکه زشت از زندگی محرومان اقدامات فراوانی در دستور کار خود قرار داده- اند. با توجه به جایگاه خطیر کمیته امداد در ایجاد فرصت های مناسب برای کسب و کارهای کوچک و متوسط در سراسر کشور به نظر می رسد این بخش می تواند نقش اساسی در توسعه کارآفرینی و از بین بردن فقر در سطح کشور ایفا نماید. در پژوهش حاضر به بررسی عوامل موثر بر فقر در منطقه پشت آب سیستان پرداخته شد و سپس به نقش کمیته امداد بعنوان نهادی کارآفرین مورد ارزیابی قرار گرفت. روش تحقیق به کار رفته در تهیه و تدوین این مقاله از نوع توصیفی تحلیلی - بوده و در راستای فراهم نمودن دادهها و اطلاعات مورد نیاز از دو روش کتابخانهای اسنادی و روش مطالعهی میدانی – استفاده شد. تحلیل داده نیز با استفاده از نرم افزارهای SPSS و Excel صورت گرفته شد. نتایج تحقیق نشان داد عوامل گسترده ای در فقر خانوارهای مددجوی کمیته امداد نقش دارند، از جمله فوت همسر 04 %، خشکسالی 11 % ، کهولت سن %53 و بیماری 14 % در میزان فقر و تشدید آن تاثیر گذار می باشد. همچنین نتایج آزمون T نشان داد ایجاد طرح های خودکفایی و اشتغال )کارآفرینی( باعث بهبود وضعیت زندگی مددجویان شده است. لذا فعالیت های کمیته امداد در منطقه پشت آب سیستان زمینه های لازم را برای توسعه کارآفرینی )جذب منابع مالی و اقتصادی( فراهم نموده است که منجر به توسعه کارآفرینی روستایی شده استکلیدواژه ها
فقر، توسعه کارآفرینی روستایی، کمیته امداد، بخش پشتمقالات مرتبط جدید
- عوامل تاثیرگذار بر خرید ناگهانی و راهکارهای افزایش آن در خرده فروشی
- نقش رسانه های اجتماعی بر صادرات بخش خصوصی
- الگوریتم ژنتیک یکپارچه و رویکردیادگیری عمیق برای تشخیص و طبقه بندی موثر حملات سایبری در محیط های صنعتی اینترنت اشیا (IIoT)
- بررسی فرآیند مدیریت دانش در رابطه با هم افزایی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا و تاثیرگذاری این رابطه بر مدیریت دانش
- تاثیر مدیریت آموزشی بر خلاقیت دانش آموزان در محیط های یادگیری مجازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.