نقدی بر «گزارش ارزیابی تحلیلی انتقادینظریه زوال اندیشه سیاسی در اسلام وایران»

  • سال انتشار: 1383
  • محل انتشار: فصلنامه علوم سیاسی، دوره: 7، شماره: 2
  • کد COI اختصاصی: JR_JCKE-7-2_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 23
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد بستانی

دانشجوی دکتری علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس

چکیده

نظریه «زوال اندیشه سیاسی در اسلام وایران» در سال ۱۳۷۳ در قالب کتابی با همین عنوان به چاپ رسید واز همان زمان درباره این موضوع در مطبوعات وکتب مربوط به اندیشه سیاسی واکنش های متفاوتی نسبت به آن وجود داشته است. نظریه «زوال اندیشه سیاسی در اسلام وایران» از معدود نظریه های منسجمی است که با روش مشخص می کوشید تا خطوط کلی تاریخ اندیشه سیاسی (و به طور کلی تاریخ اندیشه) را در ایران ترسیم کند. طبیعی است که این نظریه موافقان ومخالفانی داشته باشد واساسا با همین بحث ونقدهاست که اندیشه در کشور ما نشاط وپویایی می یابد. در شماره ۲۴ فصلنامه علوم سیاسی مقاله ای با عنوان «گزارشی از ارزیابی تحلیلی انتقادی نظریه زوال اندیشه سیاسی در اسلام وایران» از دکتر سید محمدناصر تقوی انتشار یافته است که هدف از مقاله حاضر، بحث وبررسی در باب موضوعات وادعاهای مطرح شده در آن می باشد.

کلیدواژه ها

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.