مدیریت در تجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: SHCONF08_391
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 463
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید شاهمرادی

دکتری هوش مصنوعی، باشگاه پژوهشگران و نخبگان، واحد بندرعباس ،دانشگاه آزاد اسلامی، بندرعباس ، ایران

مریم رستمی

کارشناس مدیریت دولتی،گروه مدیریت ، بندرعباس

محمد حاتمی

دانشجوکارشناسی فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی واحد بندرعباس

چکیده

رشد روزافزون فناوری های اینترنت فرصت ها و چالش های پیچیدهای را برای سازمانها فراهم می کند و آنها را به توسعه نقش ها ورو شهای مدیریتی جدید هدایت میکند. پژوهشگران دانشگاهی و انجمن های تجاری در سراسر جهان، چندین مطالعه را انجامداده اند که بر توضیح مهارت ها و صلاحیت های مدیران تاکید دارند، اما نگاه کلی به نیازمندی های مدیریت تجارت الکترونیک امروزیوجود ندارد. شرکتهای مختلف نگرش های متفاوتی نسبت به نقش و وظایف مدیر تجارت الکترونیک دارند. برخی از شرکت هامعتقدند که مدیریت تجارت الکترونیک شامل وظایف بازاریابی است؛ دیگران آن را به وظایف فناوری اطلاق می کنند و یا به طراحیو توسعه وب. در واقع مدیران تجارت الکترونیک مسئول تمام جنبه های مربوط به کسب و کار خود هستند، از دیدگاه مالی تانگهداری وب سایت. علاوه بر این، تصمیمات مدیریتی نقش قابل توجهی در کارایی عملکرد و رقابت پذیری سازمان در دورهالکترونیکی نامنظم ایفا می کنند. ارائه خدمات با کیفیت بالا به تمام کاربران، یک راهبرد دشوار و ناکارآمد برای ارائه دهندگان تجهارتالکترونیکی است، به خصوص زمانی که سرورهای وب با شرایط بار زیادی مواجه می شوند که باعث افزایش زمان پاسخ و رددر خواست ها می شود، منجر به نارضایتی کاربران و کاهش درآمد می شود. در یک سیستم تجارت الکترونیکی، جلسات وب مشتریبرای ارائه دهندگان خدمات ارزش های مختلفی دارند. این ارزش ها به سمت جلسات وب مشتری که احتمالا با ارائه کیفیت خدماتبهتر، سود بیشتری را به دنبال دارند، معطوف می شوند.

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک ، تجارت سنتی ، زنجیره تامین ، استراتژی مدیریت ، تسهیلات لجستیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.