آموزش زبان خارجی با استفاده از فن آوری واقعیت مجازی، امتیازات و چالش ها

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: SHCONF08_344
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 304
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد طاهری

دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه بوعلی سینا

ناصر قره خانی

دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی، دانشگاه بوعلی سینا

چکیده

آموزش زبان با استفاده از واقعیت مجازی، روشی نوین و موثر و جذاب برای یادگیری زبان های خارجی است. واقعیت مجازی فرصتی برایفراگیران فراهم می کند تا خود را در یک محیط شبیه سازی شده غوطه ور کنند و موقعیت های واقعی زندگی را که در آن به زبان مورد یادگیریصحبت می شود، تقلید می کند. این روش آموزش زبان مزایای متعددی از جمله افزایش حفظ اطلاعات، انگیزه بالاتر، انعطاف پذیری، مقرون به صرفهبودن و بهبود تمرکز و توجه دارد. کاربردهای عملی آموزش زبان با استفاده از واقعیت مجازی شامل مکالمه با شخصیت های مجازی، بازی هاییادگیری زبان و تمرین تلفظ و املا است. با ترکیب مزایای روشهای سنتی یادگیری زبان با ماهیت فراگیر و تعاملی واقعیت مجازی، زبان آموزانمی توانند مهارت های زبانی خود را سریع تر و موثرتر بهبود بخشند و درک عمیق تری از لایه های مختلف زبان به دست آورند. این شیوه نوین یکرویکرد نویدبخش و نوآورانه برای یادگیری زبان است و مزایای متعددی نسبت به روش های یادگیری زبان سنتی دارد. در این پژوهش، راهبرده ومزایای این فن آوری اموزشی و چاهش های پیش روی آن بررسی شده است.

کلیدواژه ها

آموزش مجازی، زبان آموزی، واقعیت مجازی، شبیه سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.