تاثیر رو شهای نوین تدریس بر یادگیری دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در حوزه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی ایران
  • کد COI اختصاصی: SHCONF08_255
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 101
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه رضایی

مدرس ادبیات،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تربت حیدریه

مریم محمدی

مدرس ادبیات،دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد

مهدی زینلی بایگی

مدرس ادبیات،پیام نورگناباد

چکیده

در دهه های اخیر رویکردهای سنتی یادگیری و تدریس با ظهور فناوری های نوین مانند چند رسانه ای ها، فرارسانه ای ها وارتباطات از راه دور دچار تغییر و تحول اساسی شده است. یکی از مهمترین مشکلات و مسائل نظام آموزشی کشور عدم بهکارگیری روشهای نوین و فعال تدریس در آموزش و کم توجهی به رویکردهای فعال یاددهی و یادگیری است. باید در نظرداشت که هر تدریس منجر به یادگیری نمی شود باید نحوه و رو ش تدریس مورد علاقه یادگیرنده باشد؛ پس استفاده از رو شهایجدید و یادگیرنده محور میتواند تاثیرپذیری بیشتری در امر یادگیری داشته باشد؛ از این رو معلمان باید با رو شهای نوین تدریسآشنا شده و آنها را در موقعیت های مناسب به کار برند. تربیت افراد شایسته تنها در سایه استفاده از رو شهای معقول و شایستهامکان پذیر است. یکی از عناصر مهم برنامه های درسی و طراحی آموزشی، انتخاب و اجرای رو شهای مناسب تدریس است. شایدبتوان گفت که این عناصر در ه مه الگوهای طراحی آموزشی جایگاه ویژهای دارند؛ زیرا محتوا، رسانه ها، ارزشیابی و کلیه مراحلتدریس درجا یجای روش و الگوی تدریس قرار می گیرند و ما را به همه اهدافمان می رسانند. از آنجایی که یادگیری موثر ، تنهاکسب و ذخیره سازی اطلاعات و دانش ها نیست؛ بلکه یادگیری موثر و کارآمد، تقویت و گسترش مهارت های ذهنی، فیزیکی وطرز تفکر می باشد. لذا استفاده از روشهای نوین تدریس در مقایسه با روشهای سنتی در تقویت این مهارتها کارآمدتر است . دراین مقاله به بررسی انواع یادگیری، طراحی آموزشی، رو شهای تدریس نوین و تاثیر آن بر یادگیری فراگیران پرداخته شده است تامعلمان با بهره گیری از آن بتوانند دانش آموزان را بیشتر درگیر درس کنند و آنها را جذب یادگیری گروهی و مشارکتی نموده وسطح یادگیری آنها را افزایش دهند

کلیدواژه ها

روش تدریس نوین، یادگیری، طراحی آموزشی، معلمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.