نوآوری درفرهنگ یادگیری سازمانی با رویکرد فرهنگ یادگیری زبانی: پارادایم اختراع مکرر چرخ در ۲۰۲۲

- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین همایش ملی ایده پردازی،مباحث و یافته های نوین در مدیریت، اقتصاد و حسابداری
- کد COI اختصاصی: ITFME01_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 203
نویسندگان
گروه آموزش زبان انگلیسی، دانشکده علوم انسانی و علوم اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات،تهران، ایران
استادیار، گروه زبان انگلیسی، دانشکده علوم انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرقدس، تهران، ایران
چکیده
امروزه سازمانها فارغ از اینکه فعالیت آنها درمقیاس خرد یا کلان بوده و یا وسعت فعالیتشان کوچک و یا وسیع باشد، همواره باید نوآوری را سرلوحهء فعالیتهای خود قرارداده تا مسیر تعالی سازمانی خود را در بازار رقابتی و پیچیدهء پیش روی خویش با موفقیت طی نمایند. به این منظور، سازمانها در جهت غنی سازی مهمترین عنصر تاثیرگذار که همانا نیروی انسانی میباشد اهتمام میورزند چراکه فرهنگ یادگیری سازمانی از اصول بنیادین در این خصوص میباشد. در این پژوهش، بر آن شدیم تا با تبیین نوآوری در فرهنگ یادگیری سازمانی ، رویکرد جدید و نوینی در این حوزه ارائه داده که این امر با تطبیق فرهنگ یادگیری سازمانی با فرهنگ یادگیری زبانی امکانپذیر می نمایاند. در فرهنگ یادگیری زبانی، افراد جامعه زبانی منحصرا در جهت انجام وظایف محوله در بالاترین سطح کیفی اقدام مینمایند بااین رویکرد که ضرورتی ندارد که افراد این فرهنگ به جزیئات سازندهء آن مباحث اشراف کامل داشته باشند. به بیان بهتر اینکه ضرورتی احساس نمیشود که همهء افراد در مقولهء یادگیری زبان، به نحوهء ساختن و ارائهء حروف الفبای زبانی ورود کنند و به بیان بهتر، افراد برای فراگیری زبان نیازی به اختراع سیستم آوایی جدیدی ندارند. فلذا اصطلاحی در زبان انگلیسی وجود دارد: نیاز نیست همهء استفاده کنندگان از چرخ ارابه، نحوه و مهارت فرآیند اختراع چرخ را تکرار کنند. این چنین رویکردی میتواند پارادایم نوینی در حوزهء مدیریت فرهنگ یادگیری سازمانی ارائه داده و تاثیر بسزایی در ارتقاء سطح تعالی سازمانی در دنیای مدرن، پیچیده وسریع امروز ایفا نماید.کلیدواژه ها
فرهنگ یادگیری سازمانی؛ فرهنگ یادگیری زبانی؛ پارادایم؛ اختراع چرخ ۲۰۲۲مقالات مرتبط جدید
- مروری اجمالی بر چالشها و فرصت های پایداری زنجیره تامین با تمرکز بر صنایع ایران
- بررسی تاثیر آمیخته های بازاریابی بر اعتماد به صنعت بیمه
- مطالعه و بررسی برنامه نویسی مبتنی بر انتظار فازی برای مدیریت موجودی انبار های متمرکز
- شناسایی و اولویت بندی موانع مدل کسب و کار بازیافت منابع در اقتصادهای نوظهور
- گفتمان های بازاریابی سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری (مورد مطالعه: انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم تا چهاردهم)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.