شناسایی و اولویت بندی روش های تامین مالی پروژه های ساخت با تکیه بر روش تصمیم گیری چند معیاره SAW

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، سازه و زلزله
  • کد COI اختصاصی: CAUICNF08_068
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 134
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

میلاد فغانی

فارغ التحصیل رشته مهندسی و مدیریت ساخت، موسسه آموزش عالی لقمان حکیم ، آق قلا، ایران

سیدجمال الدین حسینی

محقق دانشکده معماری، دانشگاه کنکوک ۱۲۰ Neungdong-ro، سئول، ۰۵۰۲۹،

هیون جونگ هوانگ

دانشیار دانشکده معماری، دانشگاه کنکوک ۱۲۰ Neungdong-ro، سئول، ۰۵۰۲۹،کره

مک اینتاش ریچارد ویلیام

استادیار دانشگاه دبرسن

چکیده

تامین منابع مالی یکی از مهم ترین وظایف سازمان های اجرایی است. هر چند که منابع مالی سازمان ها به صور مختلف قابل از خصوصیات درآمدهای پایدار برخوردار نیستند. پایداری در درآمدها مستلزم آن است که اولا این اقلام از یک استمرار نسبی برخوردار باشند باید به گونه ای باشند که در طول زمان قابل اتکا بوده، ثانیا حصول این درآمدها را در معرض تهدید تخریب قرار ندهد. برنامه ریزی مالی صحیح بودجه ریزی مناسب، از اصلی ترین ابزارهای برنامه ریزی در هر سازمانی عواملی که باعث صحت برنامه های مالی سازمان ها کامل از منابع مالی موجود و برآورد صحیح از منابعی است که آینده محقق می شوند. بنابراین پایدار بودن منابع درآمدی، چه از لحاظ روش تامین و چه از لحاظ مقدار، یکی از امتیازات مهم برای ها به حساب می اید. یکی از مسائل مهم کشور که های اخیر با افزایش جمعیت و نیاز به اصلاح زیرساخت ها، بیشتر با آن مواجه هستیم، افزایش پروژه های عمرانی است که منابع تامین مالی آن نیز باید مشخص، در دسترس، پایدار و قابل اتکا باشد. به همین جهت در این تحقیق به بررسی و اولویت بندی روش های تامین از روش تصمیم گیری چند معیاره اطلاعات لازم در این خصوص با مراجعه به جامعه هدف شناسایی اولویت بندی روش های تامین مالی پروژه های ساخت جمع آوری و پس از تجزیه تحلیل داده ها با استفاده ازنرم افزار EXPERT CHOICEمشخص شد روش صکوک با وزن ۰.۴۳۲نسبت به سایرروش ها ازبرتری برخوردار است

کلیدواژه ها

تامین مالی،سازمان،بودجه ،SAW

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.