طراحی پارک نجوم با رویکرد طبیعت گرا

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران، سازه و زلزله
  • کد COI اختصاصی: CAUICNF08_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 189
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

رویا ابراهیمی

کارشناس ارشد معماری

مجید شهبازی

استادیار دانشگاه

چکیده

معماری ، طبیعت را به عنوان بستر اصلی شکل گیری خود میشناسد و سعی میکند راهی برای زیستن در جوار آن یا همراه با آن پیدا کند نمونه این اتفاق را در شهرهای کویری ، شهرهای شمالی و شهرهای سرد کوهستانی ایران می بینیم طبیعت با قوانین جاری درون خود راههایی را نشان میدهد که میتوان با استفاده از آنها با کمترین اجزا ، ترکیبات متنوع و بی انتها از فرم ها را به وجود آورد . طبیعت فرمها و سازههایی را بر اساس اصل استفاده از کمترین انرژی خلق می کند تا همین چند قرن پیش ، ایران یکی از چند مرکز مهم تولید علم در جهان بوده است کشورمان با داشتن بزرگانی چون؛ زکریا رازی ،فارابی دکتر حسابی ، شیخ بهایی و صدها دانشمند و پژوهشگر دیگر دلیل محکمی بر این ادعاست.نجوم از جمله علومی بوده است که از همان آغاز تمدن شهرنشینی ایران یعنی تمدنهای پیش از دو هزار قبل از میلاد منجمله ایلام و سایر تمدنهای اطراف آن نضج یافته است. از ابتدا تا حال همواره ایرانیان بنابر دلایلی مختلفی که در ادامه خواهد آمد توجه ویژه ای به علم نجوم داشته اند که مرکز تحقیقات مراغه در واقع نمونه مهم آن است.

کلیدواژه ها

طبیعت ، نجوم،ستاره شناسی ،رصد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.