رویکردهای ترغیب دانش آموزان به مشارکت در فعالیت های گروهی و اجتماعی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی یافته های نوین در مدیریت، روان شناسی و حسابداری
- کد COI اختصاصی: INCMET03_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 839
نویسندگان
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید چمران
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید چمران
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید چمران
کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید چمران
چکیده
یکی از مهمترین اهداف تعلیم وتربیت، اجتماعی ساختن دانش آموزان یعنی آماده کردن آنان برای شرکت فعال وسازنده در زندگی اجتماعی، کسب آگاهی نسبت به حقوق اجتماعی خود وبهره برداری صحیح از آن واحترام به حقوق دیگران وهمکاری با سایر افراد جامعه است. مشارکت را نوعی کنش هدفمند در فرآیند تعاملی بین کنشگر و محیط اجتماعی برای نیل به اهداف معین و از پیش تعیین شده، تعریف کرده اند . معلم می تواند با دانش آموزان در یادگیری همراه شود. این دانش آموزان هستند که هسته اصلی کار را به عهده می گیرند و در کنار آنها این معلمان می باشند که به توسعه و رفع اشکال در یادگیری یک موضوع خاص کمک می کنند. روش این پژوهش به شکل مروری کتابخانه ای است که هدف از این پژوهش رویکردهای گوناگون ترغیب دانش آموزان به مشارکت در فعالیت های گروهی و اجتماعی است. نتایج پژوهش نشان می دهد که تعامل و همکاری دانش آموزان بسیار حائز اهمیت است همکاری آن ها در محیط مدرسه و در زمینه های مختلف درسی می تواند قدرت یادگیری دروس را در آن ها افزایش دهد فضای جمعی روحیه اجتماعی شدن را در محصلین افزایش خواهد داد استعداد آن ها را نیز شکوفا خواهد کرد و در فراگیری موارد مختلف تاثیرات فراوان خواهد.کلیدواژه ها
مشارکت-فعالیت گروهی-انگیزهمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.