نقش حافظه در یادگیری زبان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس بین المللی و سومین کنفرانس ملی یافته های نوین در مدیریت، روان شناسی و حسابداری
- کد COI اختصاصی: INCMET03_008
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 458
نویسندگان
کارشناسی رشته آموزش ابتدایی ، پردیس علامه طباطبایی ارومیه، دانشگاه فرهنگیان،ایران
کارشناسی رشته آموزش ابتدایی ، پردیس شهید مطهری خوی،دانشگاه فرهنگیان،ایران
کارشناسی رشته آموزش ابتدایی ، پردیس شهید مطهری خوی،دانشگاه فرهنگیان،ایران
کارشناسی رشته آموزش ابتدایی ، پردیس شهید مطهری خوی،دانشگاه فرهنگیان،ایران
چکیده
تسلط بر زبان دیگر هوش و مهارت دانش آموزان را در آزمون ها افزایش می دهد. امروزه دانشمندان ثابت کردهاند که یادگیری زبان دوم میتواند در بهبود هوش، حافظه و تمرکز نقش مهمی داشته باشد. همینطور میتواند احتمال ابتلا به بیماری زوال عقل و آلزایمر را کاهش دهد.تحصیل زبان دوم، حافظه شما را بهبود داده و توجه شما را افزایش میدهد. فرایند دو زبانه شدن، مغز شما را ورزش میدهد و شما را برای تمرکز و تقویت مهارت حل مساله به چالش میکشد. دانشجویان دو زبانه معمولا در آزمونهای استاندارد نسبت به دانشجویان یک زبانه، نمرات بالاتری به دست میآورند، به ویژه در حوزه واژگان، ریاضیات و خواندن مطلب . وقتی یاد میگیرید از یک زبان به زبان دیگر تغییر دهید، توانایی انجام چند وظیفه را در مغز بهبود میبخشید. همچنین مشخص شده است که افراد دو زبانه منطقیتر و عاقلتر هستند و مهارت تصمیم گیری در آنها بهتر از دیگران بوده و نسبت به پیرامون خود، آگاهتر و تیزبینتر هستند. از همین رو در این مقاله به بررسی نقش حافظه در یادگیری زبان میپردازیم.کلیدواژه ها
زبان، یادگیری، حافظه،آموزش ابتداییمقالات مرتبط جدید
- بررسی و شناسایی ارتباط یادگیری سازمانی با عملکرد شرکت با نقش میانجی خلاقیت و مدیریت کیفیت جامع
- بررسی تاثیر تردید حرفه ای و ویژگیهای شخصیتی بر کیفیت گزارش حسابرسی
- بررسی تاثیر اشتیاق کارآفرینانه بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی با نقش میانجی رهبری کارآفرین (مورد مطالعه: صنایع نساجی هالل ایران)
- تاثیر انعطاف پذیری کارکنان بر توسعه منابع انسانی الکترونیکی
- تاثیر همدلی سازمانی بر مشارکت کارکنان با نقش میانجی جو سازمانی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.