اولویت بندی معیارها و ضوابط گزینش کارکنان ناجا

  • سال انتشار: 1396
  • محل انتشار: فصلنامه علمی منابع انسانی ناجا، دوره: 8، شماره: 49
  • کد COI اختصاصی: JR_PHRJRL-8-49_002
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 160
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حاجیه رجبی فرجاد

استادیار گروه مدیریت منابع انسانی دانشگاه علوم انتظامی امین

محمدعلی مجیدی شهرودی

مربی دانشگاه علوم انتظامی امین

محمدتقی خوشرو

دانشجو کارشناسی ارشد منابع انسانی دانشگاه علوم انتظامی امین

چکیده

سرمایه های انسانی، از مه مترین سرمایه های هر سازمانی م یباشد و انتخاب و تامین مناسب نیازمندی نیروی انسانی شایسته در سازما نها و از جمله ناجا به عنوان یکی از نهاد های مهم در تامین امنیت ملی و اجتماعی، همواره مورد عنایت مدیران نیروی انسانی بوده است هدف ا زاین تحقیق اولویت بندی معیارها و ضوابط گزینش کارکنان ناجا م یباشد.این تحقیق از نظر هدف کاربردی و از لحاظ روش توصیفی پیمایشی است. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه محقق ساخته م یباشد.جامعه آماری ۱۴۰ نفر از مدیران و کارشناسان گزینش ناجا، استان ها و یگا نها بوده که با توجه به محدود بودن جامعه آماری حجم نمونه به صورت تمام شمار انجام گرفته است. روایی پرسشنامه از طریق اعتبار محتوا و پایایی پرسشنامه از طریق ۸۴ محاسبه شده است. آزمون های آماری مورد استفاده آزمون کلوموگروف،اسمینروف، / آلفای کرونباخ ۶ و تحلیل عاملی م یباشد. یافته های تحقیق حاکی از آن بود که بیشترین فراوانی در مورد Kmo آزمون های درجه و رتبه پاسخ دهندگان مربوط به افسران جزء و کارمندان هم طراز م یباشد و افسران ارشد و کارمندان هم طراز و درجه دار و کارمندان هم طراز دررتبه های بعدی قراردارند. میانگین معیارها وملاک های اخلاقی ۴دررتبه دوم و معیارها و ملاک های / ۴در رتبه اول، معیارها و ملاک های اعتقادی با میانگین ۶۵ / با ۷۰ ۴ در رتبه سوم قرار دارد. در نهایت نتایج حاصل از تجزیه و تحلیل نشان داد که / اجتماعی با میانگین ۶۴ به ترتیب معیار اخلاقی اولین و مهمترین معیار، سپس معیارهای عقیدتی و معیارهای سیاسی و اجتماعی و نهایتا استخدامی در معیار های گزینش کارکنان ناجا باید در جذب و گزینش پلیس مورد توجه قرار گیرد.

کلیدواژه ها

اولویت بندی, گزینش, استخدام, معیار اخلاقی, معیار عقیدتی, معیار اجتماعی, معیار سیاسی, معیار استخدامی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.