اثر نانوسیلور و بنزیل آدنین در افزایش ماندگاری و کیفیت گل های بریده آلسترومریا رقم فوجی
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
- کد COI اختصاصی: BAGHBANI07_738
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1187
نویسندگان
دانشجوی ارشد باغبانی دانشگاه زنجان
استادیار دانشگاه زنجان
دانشیار دانشگاه زنجان
چکیده
زردی برگ ها بزرگترین مشکل در گل های آلسترومریاست. که به سبب پیری و عدم توازن هورمون های داخلی گیاه اتفاق می افتد. به منظور بررسی اثر هورمون بنزیل آدنین در چهار سطح ( 0 و 10 و 20 و 30 میلی گرم در لیتر) و نانوسیلور در سه سطح ( 0 و 5 و 10 میلی گرم در لیتر) بر روی زردی برگ ها و ماندگاری گل های آلسترومریا، آزمایشی بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در دانشگاه زنجان اجرا شد. گل های آلسترومریا با طول 70 سانتی متر داخل محلول های حاوی غلظت های مختلف نانوسیلور قرار گرفتند. سپس بنزیل آدنین در غلظت های مختلف بر روی گل ها محلول پاشی شد. از آب مقطر به عنوان شاهد استفاده گردید. گل ها در شرایط آزمایشگاه در دمای 2±23 درجه سانتی گراد قرار گرفتند. ماندگاری، کیفیت ظاهری، درصد زردی برگ ها، جذب محلول و میزان تولید اتیلن در طول آزمایش اندازه گیری و از لحاظ آماری تجزیه و تحلیل گردید. نتایج نشان داد که بنزیل آدنین نسبت به شاهد تاثیر معنی داری ( 5%) در افزایش طول عمر و افزایش کیفیت گل های بریده آلسترومریا دارد. نانوسیلور باغلظت 10 میلی گرم در لیتر به همراه 30 میلی گرم در لیتر بنزیل آدنین بیشترین تاثیر را در کاهش تولید اتیلن در گل های بریده آلسترومریا داشت. میزان زردی برگ ها در غلظت های بالای بنزیل آدنین به طور معنی داری نسبت به شاهد کاهش یافت.کلیدواژه ها
آلسترومریا، پس از برداشت، نانوسیلور، بنزیل آدنین، زردی برگهامقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در توسعه پایدار منابع آب
- نشانگرهای مولکولی مشترک در شناسایی مقاومت به بیماریهای مهم گندم
- مقایسه میدانی حشره کش آبامکتین و ترکیبات معدنی در کنترل پروانه برگخوار مرکبات
- مقایسه برخی ویژگیهای خاک در باغات سیب با سنین مختلف در استان آذربایجان غربی
- تحلیل فضایی و زمانی غلظت ذرات معلق PM۲.۵ در شهر اصفهان
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.