بررسی و مقایسه روش های ذخیره سازی امن اطلاعات در محاسبات ابری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: STCONF06_108
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 117
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا یلالی

دانشجوی کارشناسی ارشدگروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی ، موسسه آموزش عالی کارون، اهواز، ایران

محمدرضا محمدرضایی

استادیار گروه مهندسی کامپیوتر، دانشکده فنی و مهندسی ، موسسه آموزش عالی کارون، اهواز، ایران

چکیده

اینترنت ا شیاء، شبکه بزرگی ا ست که د ستگاههای هوشمند مانند حسگرها و محرکها را به هم متصل می نماید. طیف دامنه های کاربردهای اینترنت اشیاء بسیار وسیع است و از خانه های هوشمند، شهرهای هوشمند، مراقبت های بهداشتی هوشمند و غیره تشکیل شده است . این دستگاهها دارای قابلیت های هوشمندی برای جمع آوری، تحلیل و تصمیم گیری بدون تعامل انسان دارند. در این شرایط ، امنیت یک نیازمندی بسیار مهم است و به ویژه، احراز هویت نیز اهمیت بسیار ویژهای دارد، زیرا دستگاه غیرمجاز مخرب می تواند آسیب های جبرانناپذیری وارد کند. در این مقاله نیاز به امنیت در سیستم های محاسبات ابری مورد توجه قرار گرفته است و روشهای ذخیره سازی امن اطلاعات در محاسبات ابری بررسی شده است . سپس مزایا و معایب هر کدام از این روشها بررسی شده و با جزییات این روشهای مورد مقایسه قرار گرفته اند.

کلیدواژه ها

رمزنگاری، اینترنت اشیا، امنیت ، محاسبات ابری، ذخیره سازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.