مسایل و راهکارهای امنیتی در اینترنت اشیاء

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی فناوریهای نوین در مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک ایران
  • کد COI اختصاصی: STCONF06_015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 150
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا پروین

فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتردانشگاه صنعتی کرمانشاه

بهناز بهرامی شایگان

فارغ التحصیل رشته مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه همدان

چکیده

اینترنت اشیا (IoT) آیندهای خوشبینانه از نظر فن آوری را نشان می دهد که در آن اشیا به اینترنت متصل می شوند و در هر کجا و هر زمان با سایر اشیاء همکاریهای هوشمندانه انجام می دهند. اگرچه توسعه قابل ملاحظه ای ایجاد می کند، اما هنوز در مورد مفاهیم امنیتی استفاده از آن ابهاماتی وجود دارد که معمولا به عنوان یک نگرانی اصلی در طراحی معماری های اینترنت اشیا در نظر گرفته می شود. به طور کلی ، دستگاه های IoT در معرض نقض های امنیتی هستند و توسعه سیستم های صنعتی می تواند آسیب پذیری های امنیتی مخربی را به همراه داشته باشد. برای ایجاد یک سپر امنیتی قابل اعتماد، باید از چالش های پیش رو استقبال کرد. روش استفاده شده در این پژوهش ، توصیفی می باشد. این مقاله در درجه اول با هدف کمک به محققان با طبقه بندی حملات/آسیب پذیری بر اساس اشیا انجام شده است . روش حملات و اقدامات متقابل مربوطه برای هر نوع حمله در این کار ارائه شده است . مطالعات موردی مهم ترین کاربردهای اینترنت اشیا در رابطه با راه حل های امنیتی نشان داده شده است . مزایا و معایب هر راه حل امنیتی نیز در اینجا مورد بحث قرار می گیرد. علاوه بر این ، چالش ها و توصیه هایی در این پژوهش ارائه شده است .

کلیدواژه ها

اینترنت اشیاء،امنیت ،چالش ها،راهکارها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.