تاریخچه سنت خودآرایی زنان در بوشهر

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس ملی پژوهش های نوین در حوزه مشاوره، علوم تربیتی و روانشناسی ایران
  • کد COI اختصاصی: ESCONF07_070
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 110
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهه غریب زاده

کارشناسی ارشد فرهنگ و زبان های باستانی (مدرس دانشگاه علمی کاربردی بوشهر و پژوهشگر حوزه میراث فرهنگی ، تاریخ )

رویا آزمون

دانشجوی کارشناسی مرکز علمی کاربردی اصناف بوشهر و مدرس دوره هایآموزشی آرایش

چکیده

بشر از آغاز خلقت و شناخت خود دچار دغدغه های فراوان بوده است .دغدغه خوراک ،مسکن و محیط زیست ،مواجه با حوادث طبیعت و مهم تر از همه دغدغه پوشاک و لباس که به وسیله آن هم سالم می ماندند و تن خود را پوشیده و مصون از آسیب های زیستی می داشته و هم به زیبایی و زیبا زیستن بیشتر یا به معنای کامل تر ،خودآرایی توجه می نموده اند.در ادوار مختلف تاریخی شاهدیم که زنان جوان بیش از سایرین به مقوله خودآرایی اهمیت داده اند.و البته محیط پیرامون نیز اطز عوامل تاثیرگزار بر خود آرایی زنان محسوب می شده است . زنان بوشهری از وسایل مختلفی برای آرایش خود استفاده می کردند که هر کدام نسبت به شرایط زندگی و سطح افراد متفاوت بود در این پژوهش برآنیم تا مروری داشته باشیم بر نحوه آرایش و پیرایش زنان در بوشهر.

کلیدواژه ها

خودآرایی زنان،تاریخ زنان،سنت آرایش ،آیین های حمام رفتن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.