مروری بر پارامترهای مدیریت مرزها »فناوری های هوشمند «
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین همایش ملی رویکردهای نوین در مدیریت مرز
- کد COI اختصاصی: MARZJRL01_052
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 167
نویسندگان
کارشناسی ارشد حقوق بین الملل عمومی ، دانشگاه قم ، قم ،
استادیار ، معاون گروه حقوق بین الملل ، دانشگاه قم ، قم
چکیده
حساسیت مفهوم مرز و تاثیرات عظیمی که برامنیت ملی و جنگها و درگیریها و همچنین برتعاملات بین کشورهامیگذارد،باعث شده است توجه ویژه به آن بعنوان دانش اصلی درزمینه مطالعات مرزی درمقایسه باسایر علوم مرتبط ازپیشینه گسترده تری برخوردارباشد.باورود به هزاره سوم میلادی وشکل گیری فرایند جهانی شدن و افزایش تحرکات انسانها،کالاها، سازمانها و نقش و جایگاه مرزها بطور فزاینده ای پیچیده وبیشتر شده بطوری که بسیاری ازدولتهادرسراسرجهان درپی تامین امینت مرزهای خود،جلوگیری ازمهاجرتهای ناخواسته وتحرکات دیگر و درتلاش برای به حداکثر رساندن فرصت تعاملات مطلوب فرامرزی هستند . از سوی دیگر فناوریهای جدید، در حال تغییرهمه جانبه زندگی ما هستند. دفاع ملی ازاین قاعده مستثنی نیست و حوزه مهمی جهت کابرد این فناوریهای نوین است . بسیاری از این فناوریهای نوظهور، انقلاب جدیدی در بهبود امنیت مرزها به وجود آورده اند .این مقاله به روش توصیفی -تحلیلی و با استفاده ازمنابع کتابخانه ای و سایتهای اینترنتی ، با مرور و بررسی فناوری های مهم و استفاده ازآنها در جهت افزایش امنیت مرزها انجام شده است و موارد مربوط به هوشمندسازی،ذخیره سازی پردازش و تجزیه و تحلیل و تصمیم گیریهای مربوط به امنیت مرزها را شرح داده و به مرورتعدادی از این فناوری ها میپردازیم . باتوجه به آنچه که از این مقاله بدست آمد، می توان نتیجه گرفت که ایجاد پایداری در مرزها مستلزم سرمایه گذاری های درست برای ایجاد زیرساخت های لازم در زمینه استفاده از فناوری های نوین و هوشمند در سطح آنها می باشد.کلیدواژه ها
مرز ، امنیت مرزها ، مدیریت مرز ، مرز هوشمندمقالات مرتبط جدید
- مدیریت ریسک نکول در بازپرداخت بدهی شرکتها
- آخرین پیشرفت ها در مدیریت باتری خودروهای برقی: چالش های حرارتی، چرخه عمر و یکپارچه سازی با انرژیهای تجدیدپذیر
- توصیف عملکرد هوش مصنوعی و یادگیریماشین در مدیریت کسب و کار، تجارت الکترونیک
- بررسی نقش استفاده از روش های مدل سازی و شبکه پذیرفتگی در بهبود اطلاعات و ارتباطات زنجیره تامین
- تاثیر هوش مصنوعی بر گروههای شغلی و بهره وری حاصل از آن در جهان و محاسبه تاثیر آن برای ایران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.