اهمیت پیشنهاد تغییر به روش مهندسی ارزش درتبیین سناریوی همه برنده درپروژه های بزرگ
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی صنعت احداث
- کد COI اختصاصی: SCECONF03_067
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1109
نویسندگان
مدیرعامل، مهندسان مشاور کریت کارآ
مدیر برنامه ریزی، ارزیابی، نظارت و کنترل پروژه موسسه جهاد نصر
چکیده
مشکلات اقتصادی سال های ابتدایی دهه ی 0931 ، پیمانکاران کشور را با چالش های بزرگ و کم سابقه ای مواجه نموده است ودر صورت عدم حل این معضلات، عملکرد بسیاری از پیمانکاران به عنوان یک بنگاه اقتصادی با مشکلات عدیده ای روبروخواهد بود. بدیهی است در صورت عدم امکان ادامه فعالیت های اقتصادی بسیاری از پیمانکاران، کارفرمایان، مشاوران و در نهایت کشور نیز بازنده و متضرر خواهند بود. پیشنهاد تغییر به روش مهندسی ارزش می تواند با تبیین سناریوی همه برنده درپروژه های بزرگ، یکی از راهکارهای برون رفت از این شرایط سخت باشد. بر اساس تجارب جهانی مطالعات ارزش ، به دلایل مختلف، هزینه های غیرضروری در تمام پروژه ها و به خصوص پروژه هایبزرگ، وجود دارد که با حذف آنها کارکرد و کیفیت پروژه دچار خدشه نمی شود. در این چارچوب اکنون بیش از 4 دهه است که در آمریکا قوانین انگیزشی پیمانکاران در کشور آمریکا با موفقیت موجب صرفه جویی های قابل ملاحظه ، افزایش منافع پیمانکاران و تسریع و تسهیل در کاربرد فن آوری نوین شده است. اکنون در شرایط خاص کشور، با توجه به دستور العمل 031 معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری در مورد پیشنهاد تغییر به روش مهندسی ارزش، ترویج و به کار گیری این راهکارهای از معدود روش های اجرایی است که می تواند از تطویل اجرای بسیاری از پروژه ها جلوگیری نماید.کلیدواژه ها
مهندسی ارزش پیشنهاد تغییر قوانین انگیزشی مدیریت پروژه صنعت احداثمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر فناوریهای نوین دیجیتال (BIM)، هوش مصنوعی و اینترنت اشیا بر بهبود بهره وری و کاهش ریسک در پروژه های ساخت و ساز ایران مطالعه) مورردی اداره کل نوسازی شهر تهران منطقه (۸)
- سازه های مقاوم هوشمند جهت بهینه سازی مصرف انرژی با محوریت زیست محیطی
- درآمدی بر امکان حضور رهنمودهای باغسازی معماری اسلامی در پیشبرد طراحی منظر معاصر
- باغسازی در معماری اسلامی؛
- شناسایی ریسکهای موثر در پیشرفت فیزیکی پروژه های ساخت به روش بهترین بدترین فازی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.