آینده و جایگاه هوشمند سازی در صنعت مبلمان
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: چهارمین همایش دانش و نوآوری در صنعت چوب و کاغذ
- کد COI اختصاصی: WOODCONF04_007
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 354
نویسندگان
استادیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه تهران، کرج، ایران
چکیده
در این پژوهش تلاش شده است پارامترهای موثر بر گسترش صنعت مبلمان شناسایی و جایگاه ویژه هوشمندسازی در این صنعت موردبررسی قرار گیرد. امروزه مبلمان جزء اصلی ترین لوازم موجود در محیط های زندگی انسان ها می باشد. نیاز بشر به مبلمان باعث شده استتا کاربردهای متنوعی از مبلمان مورد تقاضا باشد. مبلمان ها در فضاهای پوشیده و یا فضاهای باز مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراینشناسایی راهکارهای تولید مبلمانهای چند منظوره و هوشمند می تواند یکی از بهترین روش ها برای گسترش این صنعت پیشنهاد گردد.به طور کلی هوشمندسازی تولید در دو شاخه اصلی هوشمندسازی فرآیند تولید و هوشمند سازی محصول نهایی مبلمان طبقه بندیمیگردد. هوشمند سازی فرآیند تولید وابسته به استفاده از انواع ربات های های هوشمند در فرآیندهای برشکاری، اتصال زنی، مونتاژ،رنگکاری و رویه کوبی است. از سوی دیگر هوشمندسازی محصول نهایی مبلمان شامل استفاده از طراحی های نوین، استفاده از اینترنتاشیا ء با قابلیت تاشو و جمعشو بودن، بکارگیری مواد اولیه با ویژگی های منحصر بفرد و خاص، استفاده از یراق آلات جدید و مدرن از رایجترین روش های هوشمندسازی مبلمان است. بنابراین واحدهای تولیدی کوچک و بزرگ تولید مبلمان در کشور بایستی با هوشمندسازیفرآیند تولید و استفاده از طراحی نوین، مواد و یراق آلات هوشمند، مبلمانی را طراحی نمایند تا نیازهای روزمره را برطرف و مشکلاتارگونومیکی و آسیب های اسکلتی و عضلانی را کاهش دهندکلیدواژه ها
هوشمندسازی، مبلمان، یراق آلات مدرن، ارگونومیک، چوبمقالات مرتبط جدید
- نهان کاوی صوتی براساس مدل psychoacoustic معکوس شنیداری انسان
- اهمیت و جایگاه هوش مصنوعی و لجستیک بحران در حملات بیوتروریستی
- بهینه سازی سبد سهام بورس اوراق بهادار تهران با استفاده از الگوریتم ژنتیک
- بررسی چالش های امنیتی و راهکارهای آن در پایگاه داده های NoSQL و کلان داده ها
- طراحی مدل تخصیص هواپیماها به مسیر جهت حداکثر کردن سود مورد انتظار با در نظر گیری عدم قطعیت در تقاضا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.