واکاوی روش های نوین و هوشمند اندازه گیری جریان دوفازی نفت-گاز
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: اولین همایش بین المللی هوش مصنوعی، علم داده و تحول دیجیتال در صنعت نفت و گاز
- کد COI اختصاصی: OILANDGAS01_016
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 232
نویسندگان
دانشجوی دکتری، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده ی مهندسی شیمی، نفت و گاز،
دانشیار، دانشگاه علم و صنعت ایران، گروه نفت
چکیده
به دلیل هزینه های زیاد روش آزمایش چاه و گسسته بودن داده های اندازه گیری شده توسط آن و نبود داده های کافی و به روزشده برای آموزش جریان سنج های نرم افزاری دادهمحور، از جریان سنج های چندفازی برای جایگزینی این روش استفاده می شود.جریان سنج های چندفازی به عنوان سیستمی هوشمند شامل حسگرها و الگوریتم ها و روش های آماری و ریاضی خاص برایتبدیل داده های حسگرها به خواص جریان چندفازی هستند. داده های خام حسگرها ابتدا توسط روش های پیش پردازش موردتجزیه و تحلیل قرار می گیرد. در این مرحله داده های خارج از محدوده و دارای خطا توسط روش های انتخاب داده حذفمی شود و ابعاد داده ها و حجم آنها توسط روش های استخراج داده کاهش می یابد. سپس داده ها توسط روش یادگیری ماشین(شامل شبکه های عصبی پیش خور) پردازش می شوند. در کنار روش های یادگیری ماشین، الگوریتم های فراابتکاری مانندالگوریتم ژنتیک و ازدحام ذرات و منطق فازی نیز می توانند نتایج نهایی حاصل از شبکه های عصبی و روش های یادگیریماشین را بهبود ببخشند. نتایج تحقیقات آزمایشگاهی انجام شده در این پژوهش رابطه ی روشن بین دبی فازهای مختلف وسیگنال های صدا و فشار را نمایان می سازد. که این ارتباط تاییدی بر کاربرد جریان سنج های چندفازی در اندازه گیری جریاندو فازی مایع-گاز استکلیدواژه ها
یادگیری ماشین، جریان سنج چندفازی، شبکه ی عصبی مصنوعی، بردار پشتیبان ماشین، روش هایپیش پردازش دادهمقالات مرتبط جدید
- نگاهی به نقش اقتصاد سیاسی ایران در مدیریت مصرف انرژی
- مقایسه روشهای نورتابی شیمیایی رادیکال *CH و *OH در استخراجپاسخ دینامیکی شعله جریان متقابل
- مطالعه عددی اثر تحریک جریان ورودی بر عملکرد یک انژکتور هممحور برشی تحت شرایط گذربحرانی
- مطالعه ساختار شعله متان هیدروژن در مشعل پیچشی سیدنی با استفاده از مدل احتراقی حجمی
- مطالعه تجربی اثر احتراق جریان چرخشی غیر پیش مخلوط بر پایداری، شدت تابش نور و دینامیک شعله پروپان - اکسیژن/هوا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.