جایگاه ساخت صنعتی ساختمان در ایران در مقایسه با حرکت جهانی این صنعت

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی صنعت احداث
  • کد COI اختصاصی: SCECONF03_027
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1623
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

وحید شاه حسینی

عضو هیات علمی دانشکده عمران محیط زیست ،دانشگاه صنعتی امیرکبیر

امیر اسدی زاده

دانشجوی کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

امید امیری

کارشناس ارشد مهندسی و مدیریت ساخت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

چکیده

در این مقاله سعی بر ارائه یک الگوی صحیح از حرکت ساخت و ساز متداول به سوی صنعتی شدن ساختمان در کشورهای پیشرفته و مقایسه آن با موقعیت فعلی ساخت و ساز صنعتی در ایران می باشد. دلایل و عوامل مؤثر بر این حرکت در سایر کشورها، همچنیندر ایران به تشریح مورد بررسی قرار می گیرد. در ادامه به بررسی اجمالی متداول ترین روش های ساخت صنعتی، معایب و مزایای هر یک از این روش ها در مقایسه با روش های متداول می پردازیم. اولویت ها و محدودیت هایی را برای هر کدام از روش های ساخت صنعتی تعریف و بررسی می کنیم. در این زمینه به شناخت چالش های موجود در بکارگیری روش های ساخت صنعتی درایران می پردازیم. در پایان سعی بر ارائه راهکارها و الگوهایی در جهت تسهیل حرکت به سوی ساخت وساز صنعتی و ایجاد بستری مناسب برای هر چه صنعتی تر کردن ساخت و ساز در ایران، با توجه به موقعیت و امکانات بومی و بهره گیری از مزایای ساخت صنعتی نسبت به روش های ساخت متداول، می باشد.

کلیدواژه ها

ساخت صنعتی؛ روش های ساخت متداول؛ ایران؛ معایب و مزایا؛

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.