تسهیل یادگیری مفهوم درس زندگی ما و آب کتاب علوم تجربی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین همایش ملی آموزش علوم تجربی
- کد COI اختصاصی: NCSEC01_043
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 195
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته علوم تربیتی دانشگاه فرهنگیان ،پردیس شهید صدوقی استان کرمانشاه
مدرس دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید صدوقی استان کرمانشاه
چکیده
پژوهش حاضر از نوع درس پژوهی و یک پژوهش کیفی می باشد که حاصل تلاش تیم چهار نفره ی ما در پایه سوم مدرسه پسرانه دوره اول ولیعصر واقع در محله رسالت استان کرمانشاه است. موضوع درس پژوهی تسهیل یادگیری مبحث زندگی ما و آب در کتاب علوم پایه سوم می باشد. جامعه آماری پژوهش حاضر۲۵ دانش آموز است. داده های پژوهش حاضر به کمک مصاحبه ی نیمه ساختارمند و مشاهده مستقیم و جمع آوری گردید تا داده ها به اشباع نظری برسند. بدین گونه که در فرایند اجرای درس پژوهی در دو مرحله تدریس با روش های پرسش و پاسخ و ساختن گرایی طرح درس و اجرای آن مورد بررسی قرار گرفت.این پژوهش باهدف افزایش یادگیری دانش آموزان در این موضوع درسی و توسعه حرفه ای افراد شرکت کننده در پژوهش صورت گرفته است. با توجه به بررسی های انجام شده که از سوی اعضای تیم صورت گرفت نقاط ضعف و قوتی در تدریس اول و اجرای آن توسط مجری بیان شد و پس از تجدید نظر و اصلاح نقاط ضعف و به کارگیری پیشنهادات بیان شده، تدریس دوم درس با رویکرد مشارکتی فعال و روش ساختن گرایی اجرا شد. فرایند تجزیه و تحلیل داده ها توسط کد گذاری باز،محوری و گزینشی انجام شد. و تعداد ۷۷ کد باز و۱۹ کدمحوری و۴ کد گزینشی انتخاب گردید. نتایج نشان داد که: عواملی مانند روش تدریس نوین و رسانه های آموزشی ومهارت های حرفه ای معلمان، توصیه های آموزشی برافزایش کیفیت یادگیری و رشد توانمندی های معلمان موثر هستند.کلیدواژه ها
درس پژوهی، توسعه حرفه ای، تدریس مشارکتی،علوم،پایه سوم،آزمایشمقالات مرتبط جدید
- چگونه توانستم با استفاده از روش یادگیری مشارکتی مهارت های کارگروهی دانش آموزانم در پایه دوم ابتدایی را ارتقا بخشم
- فرصت ها و چالش های آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت
- بررسی راهبردهای یاددهی، یادگیری در دوره ابتدایی، در نظام تعلیم و تربیت ایران
- از منبع دانش تا مربی یادگیری: چرا آموزش مهارت های دیجیتال به معلمان یک ضرورت است؟
- آموزش انعطاف پذیر برای پاسخ به نیاز های متنوع فرا گیران
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.