بهبود یادگیری درس هوای سالم، آب سالم علوم پایه دوم با رویکرد درس پژوهی
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین همایش ملی آموزش علوم تجربی
- کد COI اختصاصی: NCSEC01_023
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 265
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته آموزش ابتدایی، پردیس شهید صدوقی استان کرمانشاه دانشگاه فرهنگیان
مدرس دانشگاه دانشگاه فرهنگیان، پردیس شهید صدوقی کرمانشاه
چکیده
این تحقیق یک تحقیق کیفی است. و روش استفاده شده در این تحقیق از نوع درس پژوهی است. تسهیل یادگیری درس هوای سالم، آب سالم علوم پایه دوم ابتدایی است. جامعه آماری پژوهش حاضر ۲۱ دانش آموز پایه دوم ابتدایی، دبستان اردیبهشت واقع در شهرستان سرپل ذهاب از استان کرمانشاه می باشد. داده های پژوهش حاضر به کمک مصاحبه نیمه ساختار مند و مشاهده بررسی و جمع آوری گردید تا به اشباع نظری برسد. اعضای تیم در دو مرحله در قالب دو تدریس به بررسی طرح درس و اجرای آن پرداختند. فرایند تجزیه و تحلیل داده ها توسط کدهای باز، محوری و گزینشی انجام شده است. پژوهش در راستای تلاش برای بهبود عملکرد معلم و دانش آموزان ابتدایی در دو فیلم آموزشی به این مسئله پرداختند. با توجه به اینکه تدریس اولیه دارای نقاط ضعف هایی بود. پس از بررسی های انجام گرفته و نقد و بررسی تدریس اول توسط اعضای تیم، سعی بر این شد تا نقاط ضعف و قوت برطرف شود، و سعی بر رفع آن شد و به کارگیری این روش ها موجب پیدایش تغییراتی در یادگیری دانش آموزان و افزایش کیفیت تدریس در اجرای دوم شد. نتایج به دست آمده از بررسی نقاط ضعف و قوت تدریس ها در قالب ۸۷ کد باز دسته بندیی گردید. و در مرحله بعد پس از حذف و ادغام در ۱۲ کد محوری و در ۴ مقوله وسیع تر با عنوان کد گذاری گزینشی با عناوین هویت حرفه ای معلم، ویژگی های معلم، محیط آموزشی و ارزشیابی استخراج شده اند.کلیدواژه ها
درس پژوهی، توسعه حرفه ای معلم، کیفیت یادگیری، علوم ابتداییمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.