کج فهمی های رایج در آموزش علوم پایه پنجم و تحلیل راه کارهای مناسب بر اساس سبک یادگیری وارک
- سال انتشار: 1401
- محل انتشار: دومین همایش ملی آموزش علوم تجربی
- کد COI اختصاصی: NCSEC01_019
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 809
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد صفیه مسعودی دانشگاه آزاد اسلامی یزد
دانشجوی کارشناسی ارشد فاطمه دهقان چناری دانشگاه آزاد اسلامی یزد
عضو هیات علمی دکتر منصور دهقان منشادی دانشگاه آزاد اسلامی یزد
چکیده
دوره ابتدایی از جمله مهمترین مقاطع تحصیلی یک فرد است که مفاهیم پایه علوم در این دوره آموخته می شود. بنابراین علوم تجربی را می توان یکی از مهمترین دروس این دوره به شمار آورد. گاهی مشاهدات کودکان پیش از دوران مدرسه، سبب درک نادرست از پدیده های علمی می شود و دانش آموز در مورد پدیده های علمی دچار کج فهمی می شود. پژوهش حاضر درصدد آن است که با بررسی پژوهش های صورت گرفته در مورد کج فهمی های دانش آموزان دوره ابتدایی در درس علوم تجربی، به پژوهشگران، معلمان و دانشجومعلمان کمک کند تا در صورت نیاز، سریع تر و آسان تر از تمامی پژوهش های صورت گرفته در این حیطه و نتایج آنها آگاه شوند و کج فهمی های رایجی که دانش آموزان در درس علوم تجربی دوره ابتدایی با آنها مواجه می شوند را بشناسند و در ادامه تلاش می شود تا با بهره جستن از پژوهش های صورت گرفته در حوزه سبک های یادگیری، سبک مناسب آموزشی معرفی گردد تا کمتر دچار این کج-فهمی ها باشیم. روش پژوهش حاضر برگرفته از مطالعات کتابخانه ای می باشد. نتایج نشان داد که دانش آموزان در بسیاری از مباحث از جمله انرژی، سوختن و شعله، پدیده تبخیر و میعان ، نور ، دما و گرما ، حجم و گنجایش و ... با کج فهمی ها و تصورات نادرست بسیاری مواجه هستند.کلیدواژه ها
کج فهمی، آموزش علوم تجربی، آموزش ابتدایی، سبک یادگیری وارکمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.