آموزش مهارتهای مثبت اندیشی دانش آموزان و راهکارهای توسعه آن

  • سال انتشار: 1400
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی روانشناسی، علوم اجتماعی، علوم تربیتی و فلسفه معارف اسلامی
  • کد COI اختصاصی: CSPIE01_146
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 247
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناهید ذوالنوریان

کاردانی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان شیراز

پروین افشاری

کارشناسی مدیریت بازرگانی دانشگاه الزهرا تهران

سیده معصومه حسینی احمدفداله

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه فرهنگیان فاطمه الزهرا واحد خدیجه کبری دزفول

فروغ بیانی

کارشناسی مهندسی کامپیوتر نرم افزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول

حسین خان باباییان

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد واحد مسجدسلیمان

چکیده

آموزش مهارت های مثبت اندیشی برای دانش اموزان, به منظور تقویت و بهبود ارتباط مثبت با خود, ارتباط مثبت با دیگران و زندگی و نیز افزایش عزت نفس و موفقیت تحصیلی آنان بسیار مفید و سودمند به نظر می رسد. روانشناسان دوره نوجوانی فرد را دوره ای بسیار مهم و حساس در زمینه رشد ابعاد شناختی، عاطفی و اجتماعی می دانند؛ و معتقد هستند که بزرگترین تحول ها و اندیشه ها در این دوره سنی در افکار و عقاید و زندگی فرد پدیدار می شود. دوره نوجوانی یک اتصال مهم در چرخه زندگی در نظر گرفته میشود و خانواده میتواند در آن دوره نقش بسیار مهمی داشته باشد. در این دوره حساس از زندگی که عواطف و احساسات گوناگون نوجوانان مستعد پذیرش هرگونه اضطراب، زودرنجی، پرخاشگری، شادکامی، مثبت اندیشی، خودشیفتگی و...است.در این نوشتار هدف این بوده است که اثرات مثبت اندیشی بر دانش آموزان مورد بررسی قرار گرفته و راهکارهای گسترش آن شناسانده شود. روش پژوهش در این پژوهش به صورت کتابخانه ای(مروری)بوده است؛ برای این منظور از مطالب موجود در مقاله ها و تحقیقات چاپ شده در این زمینه و همچنین مطالب دیجیتالی استفاده شده است .

کلیدواژه ها

مثبت اندیشی، سرزندگی تحصیلی، شادکامی، سازگاری اجتماعی ، نگرش مثبت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.