عوامل بروز خشونت در بین دانش آموزان ؛ مورد مطالعه دانش آموزان متوسطه دوم نمونه بصیرت ناحیه یک زاهدان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین همایش ملی خانواده سالم، جامعه سالم
- کد COI اختصاصی: FAMILYCONG01_079
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 191
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی رشته راهنمایی و مشاوره، دانشگاه فرهنگیان شهید باهنر بیرجند
کارشناسی ا رشد مدیریت، معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش ، ناحیه یک زاهدا ن
کارشناسی الهیات معارف و علوم اسلامی، دبیر الهیات دبیرستان حکمت، ناحیه یک زاهدا ن
کارشناسی الهیات معارف و علوم اسلامی، دبیر الهیات دبیرستان نمونه بصیرت، ناحیه یک زاهدا ن
چکیده
جامعه آماری پژوهش حاضر دانش آموزان دختر مقطع دوم نمونه بصیرت ناحیه یک زاهدان را در برمی گیرد. بدین منظور،برای بررسی بروز علل خشونت در بین دانش آموزان پرسشنامه ی محقق ساخته تهیه گردیده است . براساس اطلاعات موجود از اداره کل آموزش پرورش زاهدان مدرسه شامل ۱۴ کلاس در سه رشته ریاضی ، تجربی و انسانی می باشد. تعداد کل دانش آموزان ۳۲۶ نفر در سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱، ارائه شده است . بر این اساس،پرسشنامه های مورد نیاز در هر کلاس با روش تسهیم به نسبت مشخص گردید.که بر اساس فرمول فوق، تعداد۱۶۰ پرسشنامه توزیع و تکمیل شد. در ابتدا با استفاده از کتابها، مقالات علمی پژوهشی ، به جمع آوری اطلاعات مبادرت گردید. در راستای گردآوری دادههای پایه و اساسی ، از روش پرسشنامه بهره گرفته شد و به وسیله نرم افزار spss این هدف را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده است . به این منظور عوامل موثر در بروز خشونت از دید جامعه نمونه مورد بررسی قرار گرفت برای سنجش این مهم از تکنیک شاخص سازی استفاده شده است . بر این اساس معیارهای مورد نیاز تحقیق اتخاذ و تدوین گردید. با توجه به مقدار T محاسبه شده و سطح معنی داری ۰۰ /۰ یافته ها حاکی از آن است که با بهبود عوامل اقتصادی و مهارت های اجتماعی خشونت در بین دانش آموزان کاهش می یابد. در این راستا راهکارهای مطلوبی مانند تدوین یک برنامه جامع ، اتخاذ استراتژی مناسب هماهنگی نهادهای اجتماعی با آموزش و پرورش می تواند این شکاف را برطرف نمائید و به ارتقاء و بهبود مهارت های اجتماعی و کاهش خشونت دانش آموزان کمک شایانی کند .کلیدواژه ها
خشونت ، دانش آموزان، عوامل اقتصادی .مقالات مرتبط جدید
- بررسی مقایسه ای خلاقیت، خودکارآمدی تحصیلی و اضطراب در دانش آموزان عادی و تیزهوش
- بررسی تاثیر انگیزه های درونی بر موفقیت تحصیلی دانش آموزان
- ایجاد ارتباط میان مفاهیم اجتماعی و دنیای واقعی دانش آموزان
- بررسی و نقد کتب درسی مقطع ابتدایی برای دانش آموزان کم توان ذهنی: چالش ها و راهکارهای بهبود
- بررسی عوامل موثر بر کارایی و بهره وری نیروی انسانی در آموزش و پرورش
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.