نقش و تاثیر توسعه صنعت بانکداری و تجارت الکترونیک در تقویت کسب و کارهای کوچک و متوسط
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM10_112
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 328
نویسندگان
کارشناسی ارشد مدیریت مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لاهیجان
استادیار گروه مدیریت،دانشکده علوم انسانی،واحد لاهیجان،دانشگاه آزاد اسلامی،لاهیجان،ایران
چکیده
این تحقیق به بررسی نقش و تاثیر توسعه صنعت بانکداری و تجارت الکترونیک در تقویت کسب و کارهای کوچک ومتوسط پرداخته است. تحقیق حاضر یک مطالعه توصیفی بوده که به روش پیمایشی انجام شده است. جامعه آماریاین پژوهش کسب و کارهای کوچک و متوسط در استان گیلان است و کسب و کارهای کوچک و متوسط در استانگیلان با توجه به آمار سازمان صنعت معدن و تجارت استان گیلان در مجموع به تعداد ۱۰۰۰ کسب و کار میباشد،که از بین آنها، ۳۷۱ کسب و کار با استفاده از فرمول کوکران برای جوامع محدود به عنوان نمونه انتخاب شدند و بهروش نمونه گیری غیر احتمالی در دسترس پرسشنامه ها توزیع و داده ها جمع آوری گردیدند. داده های حاصل ازپرسشنامه توسط نرم افزار SPSS و روش معادلات ساختاری در نرم افزار PLS SMART مورد تجزیه و تحلیل قرارگرفت. فرضیه اول پژوهش حاکی از آن است که صنعت بانکداری اسلامی بر تقویت کسب و کارهای کوچک و متوسطتاثیر مثبت و معناداری دارد. به طوری که صنعت بانکداری اسلامی توانسته تاثیر مثبت و معنی داری بر تقویت کسبو کارهای کوچک و متوسط در استان گیلان داشته باشد. فرضیه دوم پژوهش نشان داد که تجارت الکترونیک بر تقویتکسب و کارهای کوچک و متوسط تاثیر مثبت و معناداری دارد. به طوری که تجارت الکترونیک توانسته تاثیر مثبت ومعنی داری بر تقویت کسب و کارهای کوچک و متوسط در استان گیلان داشته باشد. فرضیه سوم پژوهش دریافت کهصنعت بانکداری اسلامی از طریق تجارت الکترونیک بر تقویت کسب و کارهای کوچک و متوسط تاثیر مثبت و معناداری دارد.کلیدواژه ها
صنعت بانکداری اسلامی، تجارت الکترونیک،کسب و کارهای کوچک و متوسطمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.