مبانی دید سه بعدی و ایجاد آن در یک نرم افزار نمونه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
  • کد COI اختصاصی: INFM10_061
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 131
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیرحسین مالمیر

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب

چکیده

این مقاله نحوه مشاهده و پردازش تصاویر را در منظر سه بعدی برای به دست آوردن درک بهتری از ویژگی های زمین، روابط و سایر جنبه هایداده های خود توضیح می دهد.مشاهده تصاویر در پرسپکتیو سه بعدی ابزار ارزشمندی است که به افزایش درک ویژگی ها و روابط در تصاویر کمک می کند. بسیاری از انواعتصاویر علوم زمین را می توان برای ایجاد صحنه های سه بعدی که ویژگی ها و ناهنجاری ها را بسیار واضح تر از نماهای دو بعدی سنتی نشانمی دهد، ادغام کرد. برای ایجاد نمای سه بعدی، به سادگی یک لایه ارتفاع را به الگوریتم دوبعدی خود اضافه کنید که حاوی یک تصویر ارتفاع(مانند مدل دیجیتالی زمین) است، سپس حالت View را به پرسپکتیو سه بعدی یا ۳ بعدی پرواز تغییر دهید.این مقاله در خصوص تنظیم الگوریتم ها، برای مشاهده سه بعدی می باشد، تا بتوانیم تصاویر را با استفاده از کنترل های مشاهده و نمایش درنمایشگر پرسپکتیو سه بعدی ER Mapper پردازش نماییم.

کلیدواژه ها

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.