خدمات متقابل حسابرسی داخلی در سازمان و مدیریت
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM10_057
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 178
نویسندگان
رشته حسابداری
چکیده
حسابداری شاخص اصلی اقتصاد در بسیاری از کشورها محسوب می شود. بدون اتکا به حسابداری هیچ فعالیت اقتصادی امکانپذیر نخواهد بود. هر یک از قسمتهای یک سازمان در جهت اثربخشی و کارائی نیاز به ویژگیهائی در محیط فعالیت خود دارد.تعاملات و روابط حرفه ای حسابرسان داخلی. به عنوان یکی از قسمت های مهم سازمان با سایر مدیران. عامل مهمی در جهتنیل به اهداف حسابرسی داخلی و در مرحله بعد بهره مند شدن سازمان از آن است. حسابرسان داخلی و مدیران قسمتهایمختلف سازمان باید به دقت از وظائف و کارکردها و منافع متقابل همدیگر آگاهی داشته باشند. حسابرسان داخلی باید منطبقبا استانداردهای حرفه عمل کرده و همواره در حفظ استقلال نسبی و بی طرفی خود بکوشند. محدوده فعالیتها، روشها و وظایفحسابرسی داخلی در سازمان و چگونگی گزارشگری آن باید به روشنی مشخص بوده و افراد و گروههای ذیصلاح دائما عملکردحسابرسی داخلی را مورد ارزیابی قرار دهند. مدیران سازمان نیز باید از نتایج فعالیتهای حسابرسی داخلی در جهت بهبودسازمان و اصلاح عملکردها استفاده کنند. در دنیای امروز که هر روز شکل تازه ای از ارتباطات اقتصادی به وجود می آید وافراد و شرکتها و مسسات با یکدیگر در ارتباط می باشند و تغییرات مالی آنها بر یکدیگر تاثیر دارد و روز به روز این فعالیت هاپیجیده تر میشود این عوامل باعث میشود که نقش حسابداری بعنوان فراهم کنندگان اطلاعات مالی با استفاده از استانداردهایحسابداری برای استفاده کنندگان بیشتر مشخص گردد. نیاز روز افزون موسسات و سازمانها به اطلاعات صحیح و بهنگام جهتبکارگیری در فرآیند تصمیم گیری مدیران» مقوله ای اجتناب ناپذیر است. در این راستا سیستم اطلاعات مدیریت منبع اصلیاراته اطلاعات بشمار می آید. سیستم اطلاعات حسابداری به عنوان مهمترین زیر مجموعه این سیستم. اطلاعات مالی متنوعیرا در اختیار استفاده کنندگان این نوع اطلاعات، خصوصا " مدیران هر سازمان" قرار میدهد. به طور کلی اطلاعات حسابداریبایستی از ویژگیهای خاصی برخوردار باشد تا در فرآیند تصمیم گیری مورد استفاده قرار گیرد. در این مفاله مختصری در مورد تعاریف حسابداری و تاریخچه و انواع مختلف حسابداری و ا همیت آن و حسابداری داخلی بحث شده است.کلیدواژه ها
تاریخچه حسابداری، انقلاب صنعتی، حسابداری در ایران، انواع حسابداری و حسابداری داخلی در سازمان و...مقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.