بررسی برنامه ریزی های استراتژیک مدیریت در نهادهای فرهنگی سازمان های ایران (مطالعه مروری)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM10_020
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 263
نویسندگان
کارشناسی ارشدمدیریت شهری
چکیده
هدف از این مقاله، بررسی مقایسه ای برنامه ریزی استراتژیک مدیریت در نهادهای فرهنگی سازمان ها ی ایران است.نهادهای قرهنگی سازمان ها در راستای کسب موفقیت در میدان رقابت باید از نوعی برنامه ریزی بهره گیرند که آینده نگر وتخصصی باشد به طوری که ضمن شناسایی عوامل و تحولات در یک افق زمانی بلند مدت تاثیر آنها را بر سازمان و نحوه تعاملسازمان با آنها را مشخص سازد روش پژوهش از نظر هدف. کاربردی و از نظر نوع. زمینه یابی و جزء پژوهش های مروری است. ابزار جمع آوری اطلاعات منابع کتابخانه ای است. نتایج حاصل از مرور اطلاعات نشان می دهد: وضعیت موجودمولفه برنامه ریزی استراتزیک در چشم انداز اهداف، عوامل درون سازمانی و عوامل برون سازمانی در بخش فرهنگی در حد مطلوبی قرار ندارد. تفکر استراتژیک مدیریت، فرایندی خلاقانه، واگرا و ترکیبی است که با خلق استراتژی های بدیع وخلاقانه جهت رسیدن به اهداف فرهنگی سازمان کمک می کند نتایج مطالعات نشان دادبرای اجرایی کردن برنامه ریزیاستراتژیک در نظام فرهنگی سازمان هاء نیازمند کاربست مقوله های گسترده تر و بدیع تری هستیم.کلیدواژه ها
برنامه ریزی های استراتژیک، مدیریت، نهادهای فرهنگی سازمان هامقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.