کاربرد هوش مصنوعی دربرنامه ریزی پروژه های ساخت و ساز
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دهمین کنفرانس ملی ایده های نوین در فنی و مهندسی
- کد COI اختصاصی: INFM10_015
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 294
نویسندگان
کارشناسی ارشد مهندسی عمران
چکیده
دانش اشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور است. بسیار حیاتی است که از دانش و تکنولوژزی های نو ظهوردر صنعتساختمان که همواره مورد استفاده کشور های پیشرفته بوده و به واسطه آن به موفقیت های بسیاری دست یافته اند استفاده کنیم.یکی از این تکنولوزی های نو ظهور فناوری هوش مصنوعی می باشد که به جهت سرعت محاسبات و دقت بیشتر همواره باعثصرفه جویی در زمان و هزبنه در پروژه های ساخت و ساز می شود. در سال های آخیر مهندسی و فناوری های جدید در صنعت ساخت ایران به خصوص در بخش مسکن پیشرفت چشمگیری کرده و در جایگاه بسیار مناسبی قرار گرفته است و متخصصینبسیار کارامدی در این حوزه وجود دارند. از هوش مصنوعی برای برنامه ریزی مسیریابی سیستم های برقی و لوله کشی درساختمان های مدرن استفاده می شود. شرکت ها از هوش مصنوعی برای توسعه سیستم های ایمنی برای اماکن استفاده می کنند.هم چنین از هوش مصنوعی برای ردیابی تعامل لحظه به لحظه با کارگران، ماشین آلات و اشیاء موجود در سایت و هشدار دادن بهسریرستان و ناظران از مسائل احتمالی ایمنی» خطاهای ساخت و ساز و مسائل مربوط به بهره وری استفاده می شود.به این ترتیب.بابهره گیری از فناوری هوش مصنوعی. شاهد شکوفایی و پیشرفت بیش از پیش در حوزه های مربوط به صنعت ساخت و سازخواهیم بودکلیدواژه ها
هوش مصنوعی، سرعت و پیشرفت، ساخت و ساز، صرفه جویی در وقت و هزینهمقالات مرتبط جدید
- تحلیل چالشها و راهکارهای تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت: با تمرکز بر حلقههای مفقوده
- بازخوانی نقش دانشگاه و صنعت در توسعه ملی: از موانع تا راهکارها
- نشانگر تشخیصی جدید در ژن C-myc به عنوان کیت غیر تهاجمی تشخیص سرطان دهان
- برنامه ریزی منابع تجدید پذیر با درنظر گرفتن برنامه ریزی توسعه انتقال و تولید منابع توان راکتیو
- برنامه ریزی همزمان توسعه انتقال و منابع تولید توان راکتیو با استفاده از یک الگوریتم تکاملی بهبود یافته
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.