تعلیم و تربیت از منظر اسلام
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی تحقیقات بین رشته ای در آموزش و پژوهش
- کد COI اختصاصی: CIRER01_003
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 228
نویسندگان
کارشناسی ارشد برنامه ریزی آموزشی
کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش
کارشناسی ارشد هندسه منیفلد
چکیده
تعلیم و تربیت اسلامی در جامعه ی ما حکایت از آموزه هایی دارد که منشا اصلی آن قرآن و احادیث پیامبر اکرم (ص)و امامان معصوم می باشد. به طور کلی هدف تعلیم و تربیت اسلامی، هدایت فرد برای رسیدن به مرتبه ای از حیاتطیبه است که هم زندگی دنیوی و هم پاداش اخروی برای افراد جامعه به ارمغان میآورد؛ آنچه که باید در آموزشبه دانش آموزان برای دستیابی به حیات طیبه مورد توجه قرار بگیرد این است که فرد باید به گونه ای تربیت شود کهزندگی اجتماعی او به عنوان یک مسلمان الگویی برای سایر جوامع باشد. معلم در زمینه ی تعلیم و تربیت نقشاساسی دارد. باید به فلسفه ی تعلیم و تربیت توجه شود زیرا آنچه که در حال حاضر نمایان است تاکید محض بردانش و یادگیری مطالب کتب درسی است و کمتر به تربیت و پرورش آداب و خصایل نیک در دانش آموزانپرداخته میشود.این مساله یعنی تک بعدی بودن تعلیم و تربیت قابل قبول نمیباشد. تعلیم همیشه با تربیت همراهبوده و جداسازی این دو مهم از یکدیگر غیرممکن است و اگر این عمل صورت گیرد به طور حتم تعلیم دیگرجنبه ی خاص خود را از دست خواهد داد.پژوهش حاضر از نوع مقالات توصیفی-روایی است. روش تالیفکتابخانه ای بوده و مطالب مورد نیاز با ابزار فیش و از طریق یادداشت برداری جمعآوری شده است و به بررسیتعلیم و تربیت از منظر اسلام می پردازد.کلیدواژه ها
تعلیم، تربیت، معلم، فراگیران، آموزه های اسلامیمقالات مرتبط جدید
- بررسی جامع پتانسیلها و اثرات هوش مصنوعی و ChatGPT در پیشبرد و شکل دهی به فرآیندهای آموزشی مدرن
- بررسی کاربرد هوش مصنوعی در تعاملی سازی محیط یادگیری الکترونیکی
- تحلیلی از نقاط قوت و ضعف هوش مصنوعی در حل مسئله ریاضی
- استفاده از ChatGPT برای بهبود فعالیتهای آزمایشگاهی شیمی
- شخصی سازی آموزش و طراحی آموزشی به واسطه هوش مصنوعی در آموزش عالی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.