(نقش غشاهای سازه ای مورد استفاده در نمای ساختمان های مدرن در طراحی پایدار جهت طراحی معماری صفر انرژی در شهر اوز)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی تحقیقات پیشرفته در مهندسی عمران، معماری و شهرسازی
  • کد COI اختصاصی: ICARCAU01_075
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 195
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آرزو شفائی

کارشناس ارشد مهندسی معماری

چکیده

معماری کم کربن طراحی شده بر اساس اصول پایدار در حال تبدیل شدن به بخش مهمی از سفر به سمت دستیابی به توسعه پایدار اقتصاد، جامعه، محیط طبیعی و خود معماری به طور همزمان می باشد. تعریف، اصول و عوامل در این مقاله به تفصیل مورد بررسی قرار گرفته است. مواد، طرح ها و تکنیک های ساخت و ساز مبتنی بر فناوری نقش مهمی در پیشرفت ساختمان ها دارند. نماها غشاها یا فویلهای نساجی بیشتر و بیشتر در کاربردهای نما استفاده میشوند که به بخشی جدایی ناپذیر تبدیل میشوند. از کلید های موفقیت معماری مدرن با تنوع امروزی در گزینه های نما سبک وزن در سراسر جهان استفاده از غشاهای پوسته ای با توجه به فاکتور های طراحی پایدار جهت طراحی معماری صفر کربن می باشد. نماهای غشایی فرصت های بی اندازه ای را برای بیان معماری، با فرم آزاد ارائه می دهند و هندسه های پیچیده از نظر ساختاری امکان پذیر و از نظر اقتصادی جذاب دارند. مقاله حاظر با هدف بررسی نقش غشاهای سازه ای مورد استفاده در نمای ساختمان های مدرن در طراحی پایدار جهت طراحی معماری صفر انرژی در شهر اوز ، پژوهش و نگارش گردیده است. پژوهش بر مبنای تحلیلی، توصیفی صورت پذیرفته است. به دلیل فقدان مطالعات پژوهشی بر سازه های صفر انرژی و خطر نابودی منایع طبیعی و زیست محیطی در ایران به ویژه اقلیم گرم جنوب، انجام چنین پژوهشی الزامی به نظر می رسد. در این مقاله به معرفی غشاهای سازه ای، نمای ساختمان، ساختمان های مدرن، طراحی پایدار، معماری صفر انرژی، شهر اوز، پرداخته شده و نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که استفاده از غشاهای نمای ساختمان های مدرن می تواند در جهت پایداری برای طراحی سازه های صفر انرژی در شهر اوز به طور بسیار محسوس مورد استفاده قرار گیرد.

کلیدواژه ها

غشاهای سازه ای، نمای ساختمان، ساختمان های مدرن، طراحی پایدار، معماری صفر انرژی، شهر اوز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.