تاثیر بومی بودن یا نبودن معلم بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: ششمین همایش ملی تحقیقات میان رشته ای در مدیریت و علوم انسانی
  • کد COI اختصاصی: IRCMHS06_369
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 238
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عرفان کلانتری

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه علامه امینی تبریز ، ایران

حسین محرابی کندلجی

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه علامه امینی تبریز ، ایران

علیرضا محمدی

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه علامه امینی تبریز ، ایران

ابوالفضل علیزاده

دانشجوی کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی ، دانشگاه علامه امینی تبریز ، ایران

چکیده

معلمان با آگاهی از کیفیت عملکرد خود در جریان تدریس قادر خواهند بود به اصلاح شیوه ها و روش های آموزش و در نتیجه افزایش کیفیت تدریس خود بپردازند. با در نظر گرفتن این که معلمان بومی و غیر بومی از لحاظ عوامل تاثیرگذار احتمال ذکر شده با یکدیگر تفاوت هایی دارند، این مسئله قابل طرح است که آیا عوامل مذکور به طور مستقیم و یا غیرمستقیم می تواند با کیفیت تدریس معلمان مدارس مرتبط باشد امروز فعالیت در مدرسه و آموختن، خود بخش عظیمی از زندگی انسان هاست، دیگر نمی توان با طرز تلقی گذشته به شاگرد و تربیت او نگریست. اگر معلمان با اصول و مبانی و هدف های تعلیم و تربیت، ویژگی های دانش آموزان و نیازهای آن ها و روش ها و فنون تدریس آشنایی نداشته باشند، هرگز قادر نیستند به عنوان سازندگان جامعه ایفای نقش کنند، مهم ترین عامل توسعه پرورش ذهنی علمی در یک جامعه نظام آموزشی است. در این نظام از بدو ورود تا آخرین دوره تخصصی، اخلاق علمی، اجتماعی، شیوه برخورد با مسائل و مشکلات به طور آموزش داده می شود. تدریس یکی از عناصر اصلی فرآیند، آموزش و پرورش است که در کارایی نظام آموزشی نقش موثری دارد. اندیشه ها، برخوردها، روش های نو و بدیع و خلاق عمدتا از نظام آموزشی ما مایه می گیرد، تفکر استنباط و استنتاج در تمامی ابعاد زندگی وجود دارد. جامعه فرهنگی و دینی ما جامعه عقلی است شیوه تفکر را منتقل می کند.

کلیدواژه ها

بومی ، آموزش ، ابتدایی ، دانش آموزان ، معلمان

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.