بررسی معماری و مکانیسم سیستم پنهانکار لوپیکس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس ملی فناوری ها و دستاوردهای نوین در علوم مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی
  • کد COI اختصاصی: CEMENFCONF01_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 205
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد اسماعیلی

مهندس محمد اسماعیلی

چکیده

در حوزه امنیت ارتباطات تجاری، رازداری پیام ها با تکیه بر رمزنگاری پشتیبانی می گردد. در این میان، برای مقابله با شنود فرا داده های کلیدی ارتباطی توسط استراق سمع کننده ها، سیستم مسیریابی پیازی مبتنی بر مدار نظیر تور و یا سیستم های پنهانکار توسعه یافت. به موازات نیز، معماری های مبتنی بر شبکه های مختلط، به مرور روند توسعه خود را آغاز نمودند که به دلیل تاخیر بالا قادر به همکاری و تعامل به صورت آنلاین و زمان واقعی نبودند. در مقابل، سیستم های پیازی نیز مستعد حملات آنالیز ترافیک شبکه بودند. در این میان، سیستم لوپیکس پا گرفت که به نوبه خود تحولی در شبکه ای پنهان ساز توزیع یافته بود. لوپیکس با تکیه بر فرمت خاص بسته های ارتباطی، ترافیک پوششی و بهره مندی از شبکه مختلط در یک توپولوژی لایه بندی شده، توانسته تا تاخیر ارتباطی را به میزان چشمگیری کاهش داده و در رقابت با شبکه های پنهانکار در رده اول سرعت، اطمیان، دقت و کارآیی قرار گیرد.

کلیدواژه ها

لوپیکس، سیستم های پنهانکار، حملات آنالیز ترافیک ، سیستم ارتباطی بی نام ، شبکه مختلط

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.