استفاده از جلبک دریایی در مصالح ساختمانی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: فصلنامه توسعه و پایداری منابع طبیعی، دوره: 2، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_NRSC-2-1_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 448
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زینب ملاکی

دانشجوی کارشناسی ارشد عمران - سازه موسسه آموزش عالی لیان

احمدرضا آرامی باغ ملایی

کارشناسی ارشد عمران- سازه. مدرس دانشگاه پیام نور بوشهر

احسان اکبری حجت

کارشناسی ارشد عمران- سازه

محسن راهی

کارشناسی ارشد ژئوتکنیک

چکیده

با گسترش روزافزون جمعیت و افزایش میزان ساخت و ساز و همچنین به دلیل محدود بودن منابع و مصالح مصرفی، تقاضا برای استفاده از مصالح جدید در صنعت ساختمان افزایش پیدا کرده است. با توسعه در زمینه مصالح فراوده ها و روش های ساخت، ابداعی حرکت به سوی ساختمان هایی با کارایی بالاتر و صرفه اقتصادی بهتر و سازگار با محیط زیست امری ضروری می نماید. ما در حال حاضر در آستانه نسل بعدی ساختمان ها هستیم؛ ساختمان هایی با درجات متعدد از تکنولوژی جدید (High-Tec) که کاملا رفتار اکولوژیکی دارند و قادرند با بهره گیری هوشمندانه از مصالح سازگار و عملکرد مناسب در برابر تغییرات مستقیم و غیرمستقیم پیرامون خود واکنش نشان دهند و خود را با شرایط مناسب تطبیق دهند یکی از بزرگ ترین فن آوری های نوین در قرن حاضر تامین انرژی توسط جلبک های دریایی است که استفاده از آن در راستای برطرف کردن نیازهای صنعت ساختمان می تواند راه گشا باشد از مزایای استفاده از این فن آوری می تواند به افزایش کیفیت مصالح، صرفه جویی در مصرف انرژی و به تبع آن صرفه جویی اقتصادی اشاره کرد بتن سبز نقش اساسی در بهبود محیط زیست دارد. توسعه پاک طیف وسیعی از تحقیقات را برای دستیابی به ساخت و ساز سازگار با محیط زیست هدایت می کند. امروزه بتن به ماده اصلی ساخت زیرساخت ها تبدیل شده است. این تحقیق به بررسی مطالعات تجربی و تحقیقاتی گذشته در مورد استفاده از جلبک دریایی در مصالح ساختمانی می پردازد.

کلیدواژه ها

مصالح ساختمانی،جلبک های دریایی، صرفه جویی در انرژی، بتن

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.