سنتز نانو ذره نوین TiO2 دوپ شده باFe وCd بررسی اثر فوتوکاتالیستی و مکانیسم حذف باکتری
- سال انتشار: 1391
- محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
- کد COI اختصاصی: NICEC14_643
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 3789
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد، مهندسی بیوتکنولوژی، دانشگاه صنعتی شریف
دانشجوی کارشناسی، مهندسی شیمی، دانشگاه صنعتی شریف
دانشجوی دکترا مهندسی شیمی،دانشگاه صنعتی شریف
عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه صنعتی شریف
چکیده
دوپ کردن نانو ذرات دی اکسید تیتانیوم با اتم های فلزی و غیر فلزی می تواند خواص فوتوکاتالیستی را تحت تابش نور مرئی افزایش دهد. در این مقاله برای نخستین بار خواص غیر فعالسازی باکتریهای آب که شاخصه مهم آنها باکتریE.coli است توسط دی اکسید تیتانیوم سنتز شده به روش سل- ژل و دوپ شده با کادمیمم و آهن در زیر نور مرئی مورد بررسی قرارگرفت.نتایج نشان داد به علت کوچک تر شدن اندازه نانو ذره سنتز شده(که از آنالیزXRDورابطهScherrer برابر با 17,78 نانومتربدست آمده)نسبت به فرم تجاری دی اکسید تیتانیوم P25-Degussa فعالیت ضد باکتری این نانو ذره به صورت چشمگیریافزایش می یابد به نحوی که کاتالیست سنتز شده وP25ترتیب قادر به خذف تقریبا 100 %و 35E.coli با غلظت اولیهCFU/ml10 7در طول 50 دقیقه گردیدند. برای تعیین مکانیسم حذف، تغیرات نفوذپذیری دیواره سلولی توسط تست آَنیتروفنل بتا دی گالاکتوپیرانوزیدازONPG) که نشان دهنده میزان هیدرولیز آنزیم درون سلولی بتا دی گالاکتوزیداز است انجام شده و دو مکانیسم اصلی شامل لیپید پراکسیداسیون دیواره سلولی و اکسیداسیون اجزاء داخل سلولی در غیر فعال کردنسلول و در نتیجه مرگ باکتری توسط این نانو ذره مشاهده شده استکلیدواژه ها
نانوفتوکاتالیست نوین، تستONPG نفوذ پذیری سلولی، اشریشیاکلیمقالات مرتبط جدید
- سنتز نانو ماده اکسیدگرافن و بررسی تاثیر آن بر روی مقاومت شیمیایی رنگ آلکیدی
- پیش بینی نرخ های تولید چندفازی (نفت، گاز و آب) با استفاده از روش های یادگیری ماشین: مرور بر روش ها و کاربردها
- روشهای کنترل داده محور در مهندسی شیمی
- بررسی جداسازی گاز پروپیلن از پروپان در غشای ۶FDA-durene با استفاده از روش شبیه سازی مولکولی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.