‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ مطالعه اضطراب دوران پساکرونا بر اساس راهبردهای تنظیم هیجان در دانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد فردوس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: مجله مطالعات روانشناسی و علوم تربیتی، دوره: 5، شماره: 48
  • کد COI اختصاصی: JR_JRPE-5-48_011
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 239
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعیده سادات حسنیان

دانشجوی کارشناسی روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد فردوس، ایران

یاسر دهقان

کارشناس ارشد روانشناسی، مدرس دانشگاه آزاد اسلامی، واحد فردوس، ایران (نویسنده مسئول)

چکیده

اضطراب ازآثار و پیامدهای بعد از دوران کرونا بوده است. دانشجویان پرستاری به علت کارورزی در بیمارستان جزو گروه های آسیب پذیر بوده؛ بنابراین هدف از انجام پژوهش حاضر بررسی اضطراب دوران پساکرونا براساس راهبردهای تنظیم هیجان دردانشجویان پرستاری دانشگاه آزاد فردوس می باشد. مواد و روش ها: برای دست یابی به این هدف نمونه ای مشتمل بر ۷۳ نفر با استفاده از روش نمونه گیری تصادفی در دسترس برای این پژوهش انتخاب و دانشجویان پرسشنامه های تنظیم هیجان جان و گروس (۲۰۰۳) و مقیاس اضطراب ویروس کرونا تکمیل کردند. یافته ها: از ۷۳ نفر از شرکت کننده در پژوهش دامنه سنی آن ها از ۱۸ تا ۳۰ سال به ترتیب میانگین و انحراف معیار اضطراب کرونا ۵۶/۶± ۴۳/۶ و مولفه تنظیم هیجان به ترتیب میانگین وانحراف معیار ۵۰/۳۲±۴۳/۴ به دست آمد. خروجی این آزمون نشان می دهد که رابطه معناداری بین تنظیم هیجان و اضطراب کرونا وجود ندارد. بحث و نتیجه گیری: با توجه به داده های به دست آمده به نظر می رسد که در ایام پساکرونا ویروس در بین دانشجویان موجب اضطراب نشده لذا راهبردهای تنظیم هیجان موثر نمی باشد.

کلیدواژه ها

اضطراب ویروس کرونا، تنظیم هیجان، دانشجویان پرستاری.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.