طراحی و ساخت داربست چند لایه نانوفیبری کامپوزیتی پلی کاپرولاکتون به منظور رهایش پایدار پروتئین

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: چهاردهمین کنگره ملی مهندسی شیمی ایران
  • کد COI اختصاصی: NICEC14_541
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 854
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سعید وکیلیان

دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی شریف ، دانشکده مهندسی شیمی

شهره مشایخان

استادیار، دانشگاه صنعتی شریف ، دانشکده مهندسی شیمی و نفت ،گروه مهندس

سهیلا یغمایی

استاد، دانشگاه صنعتی شریف ، دانشکده مهندسی شیمی و نفت ،گروه بیوتکنول

ایمان شعبانی

دانشجوی مقطع دکتری، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پلیمر و

چکیده

در این مقاله، یک سیستم نوین از داربست های الکتروریسی شده زیست فعال موورد اسوتفاده در مهندسو ی بافت ارائه شده است که معایب سیستم های مرسوم داربست های زیست فعال )از جمله ناپایداری پروتئین، عدم تواناییدر کنترل رهایش پروتئین و پیچیدگی های عملیاتی سیستم( را دارا نمی باشد. در ابتدا نانوذرات کیتوسان انباشته شده با پروتئین مدل ) BSA ( بر اساس کراس لینک یونی پلی کاتیون کیتوسوان و پلی انیون سدیم تری پلیفسفات تهیه شد. ماکزیمم درصد انباشت پروتئین ) 08 %( و قطر متوسط نانوذرات 11 نانومتر می باشند. س پس نانوفیبر پلی کاپرولاکتون حاوی نانوذرات کیتوسان انباشته شده با پروتئین باارایش موازی و قطر 1 میکرومتور بوهروش الکتروریسی ساخته شد. در این کار تحقیقاتی به منظور پایدار کردن رهایش پروتئین و از بین بردن رهایشاولیه، از ساختار چند لایه ای نانوفیبر بهره جستیم و در نهایت همانطوری که انتظار می رفت، پروفایل پایداری از رهایش پروتئین در داربست نانوفیبری چندلایه حاصل شد.

کلیدواژه ها

مهندسی بافت، داربست نانوفیبری زیست فعال، رهایش پایدار، الکتروریسی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.