مدیریت سبد پروژه در پروژه های ساخت و ساز

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCACS05_0765
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 194
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیاوش امین الرعایا

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت پروژه و ساخت، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهد، مشهد، ایران

چکیده

با وجود اینکه تعداد زیادی از ادبیات موضوعی بر تشخیص و تحلیل دلایل اصلی تاثیرگذار بر موفقیت پروژه تمرکزکرده اند، استفاده از این نتایج در مدیریت پرتفولیو پروژه هنوز تحت بررسی است. عوامل اصلی موفقیت (CSF) پروژهمیتوانند به عنوان معیار اصلی برای جلوگیری از دلایل ممکن شکست با یک روند انتخاب پروژه موثر، با در نظر گرفتناهداف استراتژیک شرکت، تجربه مدیر پروژه و محیط رقابتی استفاده شوند .روش بررسی : مطالعه حاضر یک مطالعه توصیفی می باشد. در این پژوهش با توجه به اطلاعات جمع آوری شده ازمطالعات پیشین، و برای به دست آوردن نتایج مطلوب سعی شده است با آشنایی پله پله با مفاهیم اولیه همچون سبدپروژه، مدیریت سبد پروژه پرداخته شود. در مرحله بعد به بررسی فرآیند مدیریت پورتفولیو، گام های مدیریت پورتفولیو ،چرخه مدیریت پورتفولیو و مدل مدیریت پورتفولیو پرداخته شده است.بحث و نتیجه گیری: مدیریت پورتفولیو کار مشارکتی را در جهت دستیابی به اهداف راهبردی سازمان تسهیل می کند. باانجام این کار، مدیریت پورتفولیو تضمین میکند که بودجه و سایر منابع محدود برای بهینه سازی تاثیر استراتژیک و بعداز آن هماهنگی تحویل و حفظ همسویی استراتژیک اختصاص یافته است. سرانجام، مدیریت پورتفولیو درگیر این استکه سازمان منافع کامل بالقوه حاصل از سرمایه گذاری های خود را تحقق بخشد؛ و از درس آموخته ها برای سرمایهگذاری های جدید استفاده کند.

کلیدواژه ها

سبد پروژ ه، مدیریت سبد پروژه، پروژه های سا خت و ساز، پروژه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.