طراحی فرهنگستان دانش آموزی تن و روان با رویکرد شناخت شناسی اشتغال در بندرعباس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی و ششمین کنفرانس ملی عمران، معماری، هنر و طراحی شهری
  • کد COI اختصاصی: ICCACS05_0433
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 174
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حمزه ترکمانی تمبکی

کارشناس ارشد زمین شناسی مهندسی، معاون طرح و برنامه، اداره کل آموزش و پرورش، بندرعباس، هرمزگان، ایران

کامبیز دهقانی پورتل گردوئی

کارشناس ارشد معماری، معاون رفاهی، اداره کل آموزش و پرورش، بندرعباس، هرمزگان، ایران

جعفر رهنماراد

دکتری زمین شناسی مهندسی، هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان، ایران

مرضیه الیکایی

دانشجوی دکتری مهندسی کامپیوتر، گرایش نرم افزار، وزارت آموزش و پرورش، ایران

چکیده

فرهنگستان دانش آموزی اشتغال به معنای ایجاد الگویی جهت آموزش و آشنایی با محیط کار، حاصل تعامل افراد و نیازهای جامعه دردوره زمانی پی در پی میباشد. اشتغال دانش آموزان موضوعی جدا از آموزش نیست و هر لحظه در حال یادگیری آن هستند. از این رواز بازار تاثیر می پذیرد و بر آن تاثیر می گذارد. در این میان ویژگی های بازار کار بر آموزش تاثیر فراوانی دارد. پژوهش حاضر با بررسیمتغیرهایی کمی و کیفی در فرهنگستان دانش آموزی، سعی در شناسایی هنجارهای کیفی محیطی موثر بر شکل گیری آشنایی بامشاغل به صورت مطلوب دارد.هدف از طراحی چنین مرکزی ایجاد فضایی برای آموزش تخصصی و بالابردن مهارت دانش آموزان برای ورود به بازار کار با توجه بهروحیات افراد و آشنا کردن مردم عامه با این موضوع است. فرهنگستان ها در مقایسه با مکان هایی که برای کاربری مشخص و محدودیطراحی شده اند حق انتخاب بیشتری را به کاربران عرضه می دارند.پژوهش حاضر از لحاظ ماهیت پژوهشی توصیفی- تحلیلی می باشد. جامعه هدف در این تحقیق دانش آموزان مقطع متوسطه هستند، روش گردآوری اطلاعات با توجه به ماهیت تحقیق و روش اتخاذ شده، شامل روش کتابخانه ای به منظور گردآوری اطلاعات شناختی وروش میدانی به منظور کسب اطلاعات در رابطه با وضعیت موجود فرهنگستان دانش آموزی و ویژگی های سایت می باشد.

کلیدواژه ها

فرهنگستان، دانش آموز، تن و روان، شناخت شناسی، اشتغال

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.